Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

Ако се използват тези методи, нормите за деца са достъпни на fitnessgram.net.

Това е методът, който обикновено се използва от училищните райони за измерване на телесния състав като част от тяхната фитнес оценка. Ако се използват тези методи, нормите за деца са достъпни на fitnessgram.net.

Готова ли е главата ви за големия ден? Въпреки че може да не се състезавате на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г., започващи на 27 юли, може да се подготвяте за триатлон, полу- или пълен маратон, тенис мач във вашия клуб, плувна среща или дори състезание на предстоящ семеен пикник . Независимо от размера на публиката, вие искате да спечелите – или поне да сте сериозно конкурентни.

Тренирам спортисти от световна класа, млади отборни и индивидуални спортни състезатели и фитнес ентусиасти и едно нещо е ясно – пълната подготовка за всяко предстоящо състезателно събитие включва поддържане на ума силен и контрол. Когато умът ви се „поддаде“ на негативните послания три четвърти чрез предизвикателство за издръжливост, вие ще забавите темпото… и неизбежно ще не успеете да постигнете целта си. 

„Нищо не може да спре човека с правилна психическа нагласа да постигне целта си; нищо на земята не може да помогне на човека с грешна психическа нагласа.” Томас Джеферсън, трети президент на САЩ, предложи това наблюдение преди години и то все още е от значение за психическата подготовка за състезание или всяко друго начинание в живота.

Необходими са добре развита състезателна рутина, желание, отдаденост и големи дози самодисциплина, за да бъдете напълно психически подготвени за спортно събитие. Без да сте напълно убедени, че сте готови, колкото е възможно, за всичко, което се случи в деня на състезанието, вашата мотивация, увереност, фокус и физически способности да се справите с психологическите изисквания на състезанието ще ви разочароват. Правилно ангажираният умствен фокус ще ви даде допълнително гориво от положителни емоции, мисли и стремеж. 

Ето 4-те най-добри умствени бариери, които открих, че могат да провалят представянето в големия ден:

1.  Лоша вътрешна и външна мотивация и ангажираност

Каква е истинската причина да сте в събитието? За да се задоволиш, да повишиш статута си, да увеличиш славата или богатството си? Тичаш ли, защото обичаш спорта и предизвикателствата? Родителите настояват по полезни или разрушителни начини? Поставихте ли SMART цели за себе си или те са нечии? Без правилната мотивация и ангажираност, вие няма да развивате и да се придържате към вашите планове за физическа и психическа подготовка. 

2.  Липса на самочувствие, негативно саморазговор и последваща тревожност

Убеждавате ли се, че „не можете да спечелите… да завършите… да се справите добре?“ Може би трябва да видите по-действителен напредък в обучението си, заедно с по-позитивно саморазговора здравословна подкрепа от другите. Пропуснете саморазговора и начина на мислене „всичко или нищо“ и не бъркайте предишните си изпълнения със самооценките за бъдещи изпълнения. Тревожността е просто предсказване на бъдещето с мрак и гибел, така че се съсредоточете върху релаксацията, дълбокото дишане и музиката. Избягвайте ужасните прогнози за „ужасни“ резултати – така или иначе наистина не можете да предскажете бъдещето. Избирайте често срещани фрази в саморазговора си по пътя като: „Добра работа… не е толкова по-далеч… почти надолу… не много преди стадионът, пълен с мои приятели, да се появи в полезрението“.

3.  Разсейване

Опитвали ли сте се някога да НЕ мислите за „Розовия слон“? Причината, поради която не можете, е, че първо трябва да помислите за това, за да НЕ мислите за това. Разсейването идва почти изцяло от ирационални, неоснователни тревоги. Сравнявате се с вашите конкуренти, фокусирате се върху неуместни детайли, за които сте загрижени, предвиждате условия, които може да не са налице в деня на състезанието и погрешно вярвате, че ако мислите за тях, тогава можете да ги контролирате. Ето къде визуализацията, умствените образи и публикуваните напомняния в чантата ви за фитнес могат да ви помогнат. Мислено преминете през цялото състезание, от това да се събудите в деня на състезанието и да видите какво ще ядете, как ще загреете, чак до финалната линия. Преминете през събитието по положителен начин; репетирайте всяка стъпка, плувайте, T1, велосипед, T2, бягайте и завършете. Разбийте голямата картина на малки парченца, за да се фокусирате върху целите си, а не върху неуместните разсейвания. 

4.  Недостатъчна подготовка

Лошата подготовка може да бъде причинена от грешен треньор, недисциплинирана или неструктурирана тренировъчна програма, режим, който тренира за грешни условия и неправилна подготовка за хранене. Липсата на умствена подготовка включва неразбиране по много подробен начин на желаните от вас цели. Какъв начин на мислене визуализирате за себе си по време на състезанието? Например, в Ironman, някъде между 60-90 мили колоездене, е обичайно човешкият ум да се поддаде на отчаяние. Подготовката предварително за това как ще преосмислите и ще се справите с него (обикновено минава на около 100 мили, така че изчакайте), ще превърне тази привидна криза в очаквано предизвикателство, с което сте готови да се справите. Подробно поставяне на цели, позитивен и рационален разговор със себе си, мисловни образи, запознаване с курса, методи за релаксация, концентрация, умения за фокусиране за избягване на разсейване – всичко това са част от пълната психическа подготовка.

Оптималното зоново мислене е от основно значение за успешното представяне. Той изгражда самочувствие, помага ви да контролирате умствената си енергия по време на състезанието, осигурява фокус върху основните елементи на вашето състезание и създава усещане за познаване, докато преминавате през това, което сте репетирали толкова много пъти, в образност.

Започнете с мисълта за края, докато се подготвяте за голямо събитие. Как ще трябва да мислите и чувствате, за да направите всичко възможно? Това е ключът – да се стремиш да направиш най-доброто от себе си. Какъв е правилният „настрой“ за постигане на тази цел? Как се чувствате и мислите на стартовата линия? Върху какво се съсредоточаваш, че те отхвърля, за да направиш най-доброто от себе си? Може да сравните предишните си най-добри и най-лоши постижения и да видите как се променят отговорите на тези въпроси. Как изглежда, звучи и се чувства оптималното ви мислене? Какви репликативни думи чувате в оптималния си умствен разговор? Какво трябва да направите, за да бъдете психически и физически готови по време на състезанието от загрявката до финала? Докато репетирате, слушайте себе си как положително коментирате напредъка си, докато минавате покрай ориентири, които сте „виждали“ в умствените си образи. Тези съвети за репетиция на стратегия ще ви помогнат с управлението на енергията, както и с умствените и физически предизвикателства по време на състезанието и при възстановяването след състезанието.

Знаете ли, че има хиляди и хиляди книги за диети, налични в книжарниците и в уебсайтовете? Много предлагат бързи поправки, други нямат никакви доказателства зад себе си, освен знаменитост, която твърди, че е загубила сериозно килограми само с няколко капки от тази или онази магическа отвара, а някои получиха сериозни критики от здравни експерти като направо опасни.

Дори с цялата тази налична информация, данните от NPD Group предполагат, че хората на диета се отказват от диети по-бързо, отколкото в миналото, а за тези, които са отслабнали, процентът на успех в поддържането на това тегло е ужасно малък. Едно проучване установи, че само 4,4% от тези, които са загубили 20% от първоначалното телесно тегло, са го запазили за една година. Американският колеж по спортна медицина предполага, че за дългосрочни ползи за здравето е необходимо да се поддържа загуба от 10 процента от общото телесно тегло, но само 30 процента от програмите за отслабване са успешни, като помагат на хората на диета да постигнат тази цел за пет- годишен период.

Ключът към успеха в отслабването

С всички книги за диети, които дават съвети за добър сън, хапвайте малки чинии, обградете се със здравословни послания, набирайте поддръжници, следете какво ядете, имайте разумни конкретни цели, очаквайте пропуски и още, каква е тайната съставка да се придържате към диета?

Моят опит ми казва: Връзката е това, което мислите.

Това е. Просто нали?

Вашите вярвания за себе си, вашето бъдеще, вашето здраве, това, което смятате, че заслужавате, това, което смятате за справедливо, това, което мислите, че е глад и какво всъщност е… връзката е това, което мислите. Никога не е нещо друго. някога. Това никога, никога. Ето моята диаграма, за да илюстрирам идеята:

Тази кутия е моята тайна за щастието при отслабване, затова ви предлагам да я проучите внимателно. Виждате ли числата? Те означават нещо.

Позиция №1 е изпълнена с всички ситуации, хора, места и събития, свързани с храната, които всъщност ви се случват в живота.Позиция №2 е изпълнена с вашите мисли за тези свързани с храната събития. Тези мисли водят директно и напълно създават това, което е в следващата позиция.Позиция №3 са вашите чувства – някакъв вариант на гняв, тъга и безпокойство от негативната страна на емоционалния спектър.Позиция #4 е изпълнена с вашите реакции и поведение спрямо чувствата, които сте създали в себе си от това, което сте мислили в позиция #2 – не самото събитие, в позиция #1. Никога не преминаваме от събитие (позиция №1) към емоция (позиция №3), без първо да помислим (позиция №2) за събитието.

Объркан? Ето важното нещо, което трябва да запомните – освен ако и докато не МИСИТЕ ЗА събития, свързани с храната, няма да имате никакви чувства или емоции относно хранителните проблеми. 

Мислите ли, че ако някой извика „Бу!“ докато сте в кома, ще изпитвате ли страх? Не, не бихте, защото няма да мислите нищо за това събитие. Сега накарайте някой да извика “Бу!” докато сте сами вкъщи, ви казаха, че в квартала има скиталец. Повече от вероятно вашата позиция №2 ще бъде изпълнена с мисли, че нещо ужасно е на път да ви се случи. Оттам позиция №3 ще бъде изпълнена със страх, а на позиция №4 бързо ще вземете бейзболна бухалка и ще се обадите на полицията. 

Виждаш ли? Връзката е това, което мислите, а не действителното събитие. Кажете си (на позиция №2), че знаете, че просто вашият съквартирант играе игри с вас и вместо да се страхувате, може просто да се усмихнете и да се почувствате щастливи (на позиция №3). На позиция № 4 може да скочите от стола си и топло да поздравите своя съквартирант-шегаджия.

Променете начина, по който мислите

Използвайте акронима МИСЛЕТЕ, когато мислите, свързани с храната, изникнат в главата ви: Вярно ли е? Полезно? Вдъхновяващ? Необходимо? Мил? Ако отговорите с „не“ на три или повече от тези въпроси, отхвърлете ирационалната мисъл и я заменете с по-точна, логична, разумна и рационална.

Мислите с наднормено тегло бъркат желанието за ядене с глада. Те често се утешават с храна, чувстват се безпомощни и безнадеждни, когато наддават на тегло, имат ниска толерантност към неудовлетвореност от глад и глад и се фокусират върху проблемите на несправедливостта. Те не разграничават емоционалния глад, който е внезапен и „над врата“ (обикновено се демонстрира чрез неотложно желание за определен вид храна, съчетано с отрицателна емоция и не се задоволява с пълнота) от физически глад, който е постепенен. , отворен за различни храни и базиран в стомаха.

Ирационалните мислители на храната вярват: „Да, знам, че ядох преди малко, но умирам от глад!“ Вместо това опитайте да се противопоставите с по-рационална мисъл за храна, като например „Имам жажда, но това не означава, че ТРЯБВА да ям“.

Не забравяйте, че връзката е това, което мислите. Саботиращите мисли за храна звучат като: „Не искам да ям по различен начин от другите“, вместо рационално да мисля: „Какво е голямото? Струва си да станете по-здрави.”

Предлагам ви да правите това упражнение често и да видите колко бързо ще научите, че напълно контролирате емоциите си, никога, никога не сте „накарани“ да почувствате нещо и никога не се „ядосвате“, разстройвате или се притеснявате – вие създавате това сам.

Как?

Връзката е това, което мислите.

Знаете ли, че има хиляди и хиляди книги за диети, налични в книжарниците и в уебсайтовете? Много предлагат бързи поправки, други нямат никакви доказателства зад себе си, освен знаменитост, която твърди, че е загубила сериозно килограми само с няколко капки от тази или онази магическа отвара, а някои получиха сериозни критики от здравни експерти като направо опасни.

Дори с цялата тази налична информация, данните от NPD Group предполагат, че хората на диета се отказват от диети по-бързо, отколкото в миналото, а за тези, които са отслабнали, процентът на успех в поддържането на това тегло е ужасно малък. Едно проучване установи, че само 4,4% от тези, които са загубили 20% от първоначалното телесно тегло, са го запазили за една година. Американският колеж по спортна медицина предполага, че за дългосрочни ползи за здравето е необходимо да се поддържа загуба от 10 процента от общото телесно тегло, но само 30 процента от програмите за отслабване са успешни, като помагат на хората на диета да постигнат тази цел за пет- годишен период.

Ключът към успеха в отслабването

С всички книги за диети, които дават съвети за добър сън, хапвайте малки чинии, обградете се със здравословни послания, набирайте поддръжници, следете какво ядете, имайте разумни конкретни цели, очаквайте пропуски и още, каква е тайната съставка да се придържате към диета?

Моят опит ми казва: Връзката е това, което мислите.

Това е. Просто нали?

Вашите вярвания за себе си, вашето бъдеще, вашето здраве, това, което смятате, че заслужавате, това, което смятате за справедливо, това, което мислите, че е глад и какво всъщност е… връзката е това, което мислите. Никога не е нещо друго. някога. Това никога, никога. Ето моята диаграма, за да илюстрирам идеята:

Тази кутия е моята тайна за щастието при отслабване, затова ви предлагам да я проучите внимателно. Виждате ли числата? Те означават нещо.

Позиция №1 е изпълнена с всички ситуации, хора, места и събития, свързани с храната, които всъщност ви се случват в живота.Позиция №2 е изпълнена с вашите мисли за тези свързани с храната събития. Тези мисли водят директно и напълно създават това, което е в следващата позиция.Позиция №3 са вашите чувства – някакъв preglednaprodukta.top вариант на гняв, тъга и безпокойство от негативната страна на емоционалния спектър.Позиция #4 е изпълнена с вашите реакции и поведение спрямо чувствата, които сте създали в себе си от това, което сте мислили в позиция #2 – не самото събитие, в позиция #1. Никога не преминаваме от събитие (позиция №1) към емоция (позиция №3), без първо да помислим (позиция №2) за събитието.

Объркан? Ето важното нещо, което трябва да запомните – освен ако и докато не МИСИТЕ ЗА събития, свързани с храната, няма да имате никакви чувства или емоции относно хранителните проблеми. 

Мислите ли, че ако някой извика „Бу!“ докато сте в кома, ще изпитвате ли страх? Не, не бихте, защото няма да мислите нищо за това събитие. Сега накарайте някой да извика “Бу!” докато сте сами вкъщи, ви казаха, че в квартала има скиталец. Повече от вероятно вашата позиция №2 ще бъде изпълнена с мисли, че нещо ужасно е на път да ви се случи. Оттам позиция №3 ще бъде изпълнена със страх, а на позиция №4 бързо ще вземете бейзболна бухалка и ще се обадите на полицията. 

Виждаш ли? Връзката е това, което мислите, а не действителното събитие. Кажете си (на позиция №2), че знаете, че просто вашият съквартирант играе игри с вас и вместо да се страхувате, може просто да се усмихнете и да се почувствате щастливи (на позиция №3). На позиция № 4 може да скочите от стола си и топло да поздравите своя съквартирант-шегаджия.

Променете начина, по който мислите

Използвайте акронима МИСЛЕТЕ, когато мислите, свързани с храната, изникнат в главата ви: Вярно ли е? Полезно? Вдъхновяващ? Необходимо? Мил? Ако отговорите с „не“ на три или повече от тези въпроси, отхвърлете ирационалната мисъл и я заменете с по-точна, логична, разумна и рационална.

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.