Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

След като имате увреждане на слуховия нерв, може да не се подобри

Въпреки че повечето хора, заразени с вируса на Западен Нил, никога няма да се разболеят, за някои това може да бъде опасно неврологично заболяване. Така че да държите комарите далеч от барбекюто си е нещо повече от избягване на сърбяща нощ.

Има една малко известна техника, която може да осуети комарите и не изисква химикали. Комарите са слаби летци. Те не могат да се справят дори със слаб вятър, така че обикновен осцилиращ вентилатор може да е достатъчен, за да предпази вас и вашите гости от хапки.

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в здравословния начин на живот

Холистичен поглед върху благосъстоянието и здравната грамотност

Главният медицински редактор на Everyday Health Arefa Cassoobhoy, MD, MPH, очертава пътя към „точна и практична“ медицинска информация.

От Аби Елин, 26 април 2021 г.

Вашият град ли е един от най -здравите (или нездравословни) в САЩ?

Ново проучване класира близо 200 места въз основа на здравеопазване, храна, фитнес и COVID-19.

От Беки Ъпъм, 9 февруари 2021 г.

CES 2021: Може ли виртуалната медицина да помогне за намаляване на различията в здравеопазването?

Експерти по здравни технологии се събраха на тазгодишното изложение за потребителска електроника, за да обсъдят как технологията може да предложи път към справедливо здравеопазване. . .

От Дон Рауф, 15 януари 2021 г.

CES 2021: Телемедицината е възхвалявана като история на успеха в здравеопазването през 2020 г.

Експертите по здравни технологии на изложението за потребителска електроника през 2021 г. разказаха начините, по които телемедицината подобри грижите за пациентите през последната година.

От Дон Рауф, 14 януари 2021 г.

Център за здраве и уелнес на CES 2021 с нови устройства за физическа терапия у дома, подобрен слух, мониторинг на кръвната глюкоза и др.

Многобройни устройства, представени на CES 2021, отразяват здравните нужди, изведени на преден план от пандемията COVID-19, включително преносим пречиствател на въздуха, а. . .

От Everyday Health Editors, 13 януари 2021 г.

CES 2021: Какво е бъдещето след пандемията за телездравето и цифровите здравни технологии?

Експертите по здравни технологии преразглеждат иновациите, които са помогнали на потребителите да поддържат благосъстоянието си по време на пандемията и как могат да продължат. . .

От Дон Рауф, 13 януари 2021 г.

CES 2021 разкрива най-доброто в здравните технологии, самообслужването, домашното здраве, дистанционното наблюдение и др

Тъй като пандемията от COVID-19 все още бушува, CES 2021 става изцяло дигитален, подчертавайки необходимостта повече от всякога от технологии, които ни пазят и свързват. nbsp. . .

От Everyday Health Editors, 12 януари 2021 г.

Черните, латино и местните общности са най -силно засегнати от топлинните вълни

Здравето, икономиката и справедливостта на квартала влизат в игра.

От Кейтлин Съливан, 8 октомври 2020 г.

Тръмп срещу Байдън: На ​​кого вярвате със здравето си?

Предстоящите президентски избори ще окажат дълбоко въздействие върху здравето на всички американци. Ето къде стоят двамата кандидати за големи партии.

От Салма Абделнур Гилман, 18 август 2020 г.

Може ли да спестите пари от лекарствата си с рецепта?

Тествайте знанията си за начините за спестяване на лекарства с рецепта и вижте дали извличате максимума от тях. Колкото повече знаете, толкова повече можете да спестите. . .

От Debra Fulghum Bruce, PhDA 8 април 2019 г. “

Комбинирането на имунотерапията с други лекарства прави терапиите по -мощни, според проучване на годишната среща на AACR. Ежедневно здраве; iStock

Американската асоциация за изследване на рака AACR е една от най -големите срещи в света, която събира изследователи, за да споделят най -новите постижения в изследванията на рака. През март, в отговор на огнището на COVID-19, AACR реши да отмени годишната среща, първоначално насрочена за 24-29 април в Сан Диего, и вместо това да проведе две виртуални срещи, 27-28 април и 22-24 юни.

Ето някои от най -добрите новини, представени в първия ден на виртуалната годишна среща на AACR.

Добавянето на имунотерапия към лекарствена комбинация е ефективно при късен стадий на меланом

Какво ново Данните от международното изпитване фаза 3 IMspire150 установиха, че добавянето на имунотерапевтично лекарство към комбинация от две лекарства увеличава преживяемостта без прогресия за напреднал меланом.

Подробности от проучването В изпитването 513 пациенти с нелекуван неоперабилен меланом от етап 3 или 4 и генетична мутация, известна като BRAFV600, са лекувани или с комбинация от две лекарства Cotellic (кобиметиниб) и Zelboraf (вемурафениб) или с двете лекарства плюс имунотерапевтично лекарство , Tecentriq (атезолизумаб). Групата, приемаща и трите лекарства, е имала без прогресия (заболяването не е напредвало) преживяемост от 21 месеца, в сравнение с 13. 6 месеца за групата пациенти, които не са получавали Tecentriq.

Защо това има значение Изследването предоставя доказателства, че добавянето на имунотерапевтично лекарство към режима увеличава продължителността на отговора, казва д -р Грант А. Макартур, изпълнителен директор на Викторианския комплексен онкологичен център в Мелбърн, Австралия. „Това е променящо практиката проучване за тези индикации“, казва председателят на програмата на AACR Антони Рибас, доктор по медицина, професор по медицина в Медицинския център на UCLA и избраният президент на AACR.

СВЪРЗАНИ: Комбинираната имунотерапия удължава оцеляването при половината от пациентите с метастатичен меланом, показват проучвания

Добавянето на имунотерапия към лекарствена комбинация е обещаващо за HER2-отрицателен рак на гърдата

Какво ново В проучване, наречено I-SPY 2 Trial, комбинация от имунотерапевтичното лекарство Imfinzi (дурвалумаб), Lynparza (олапариб) и таксол (паклитаксел) при 372 жени с HER2-отрицателен рак на гърдата от етап 2 или 3 процент на пълен отговор от 37 %, в сравнение с 20 % отговор само с химиотерапия.

Подробности от проучването Подобрение се наблюдава и при трите подгрупи от HER2-отрицателни пациенти-включително тези с положителен хормон-рецептор (HR позитивен) -HER2 отрицателен рак, както и тройно отрицателен рак-казва водещият автор на изследването, д-р Лайош Пущай , професор по медицина в университета Йейл в Ню Хейвън, Кънектикът.

Защо има значение Не е ясно дали имунотерапията би била полезен подход за лечение на рак на гърдата. Нещо повече, HER2-отрицателните пациенти са по-трудни за лечение, както и тройно отрицателните пациенти.

СВЪРЗАНИ: Симпозиум за рак на гърдата в Сан Антонио: Имунотерапията може да помогне на някои жени с тройно отрицателен рак на гърдата и още от Ден 2 на конференцията

По -бедни, малцинствени квартали са насочени от магазини за тютюн и вейп

Новите квартали с по -малко икономически ресурси и по -висок процент етнически малцинства може да са мишени за магазини за тютюн и вейп, според проучване, фокусирано върху различията в превенцията на рака в Съединените щати. Проучването, ръководено от доктор Кимлин Т. Ашинг, популационен и поведенчески учен в Сити Хоуп в Дуарте, Калифорния, предоставя категорични доказателства, че пазарът на тютюневата и вейп индустрията е за специфични подгрупи от населението.

Подробности от изследването Д -р Ашинг използва геопространствено картографиране, за да анализира местоположението на магазините за тютюн и вейп в по -големия Лос Анджелис. Тя https://harmoniqhealth.com/ откри, че общините с по-ниски доходи са имали тенденция да имат повече магазини за тютюн и вейп в сравнение с райони с много високи доходи. Например град Азуза, който има среден годишен доход от 57 000 долара, има 10 специализирани магазина за вейп в сравнение с град Ла Каняда Флинтридж, където средният годишен доход е 165 000 долара и няма магазини за вейп. Тютюневите изделия също струват малко по -малко в квартали с по -нисък среден доход на домакинството и в квартали с по -висок дял жители на испанците.

Защо е важно Намаляването на тютюнопушенето и употребата на други опасни тютюн и никотинови изделия е основен приоритет за общественото здраве в Съединените щати. Тенденцията на електронните цигари или вейпинг обаче нарасна, особено сред младите хора. Ашинг казва, че по -бедните квартали са склонни да имат по -малко политическо влияние с по -малко ресурси за борба с маркетинга. Данните от проучването могат да се използват за предотвратяване на насочването към малцинствата и други уязвими групи. „Надяваме се, че това ще генерира действие и въздействие на много нива и в различни сфери“, казва Ашинг.

СВЪРЗАНИ: Електронните цигари повишават риска от хронично белодробно заболяване, дългосрочни констатации

Паузите в терапията са по -ниски от непрекъснатото дозиране при изследване на меланома

Какво ново Продължителното дозиране на две целеви терапии е по -ефективно от прекъсващото дозиране – приемане на лекарство или лекарства за определен период от време, последвано от период на почивка, в който те са спрени – при пациенти с меланом, които имат генна мутация на BRAF, според проучване фаза 2. Преживяемостта без прогресия е девет месеца при продължително дозиране спрямо 5. 5 месеца при периодично дозиране.

Подробности от проучването Проучването SWOG S1320 изследва преживяемостта без прогресия (време на преживяемост без напредване на заболяването) с непрекъснато или интермитентно дозиране с Tafinlar (дабрафениб) и Mekinish (траметиниб) при пациенти с меланом с мутация на BRAF.

Всички пациенти са получавали двете лекарства непрекъснато в продължение на осем седмици и след това са били рандомизирани да получават продължително лечение или периодична терапия по триседмична почивка по пет седмици по график. След първите осем седмици 105 пациенти бяха рандомизирани на продължителна терапия и 101 на интермитентна терапия.

Защо има значение Tafinlar е лекарство, насочено към блокиране на действието на молекулата BRAF, докато Mekinish блокира действието на молекулата MEK. Лекарствената резистентност обаче често се развива и към двете лекарства. Проучването е предназначено да види дали прекъсващото дозиране или паузите в лечението могат да забавят резистентността, без да намалят способността на лекарствата да спрат растежа на рака. Но въпреки че обосновката за интермитентна терапия е предизвикала вълнение, „има малко клинични доказателства, които да я подкрепят“, казва д-р Чарлз Сойърс, катедра „Мария-Хосе и Хенри Р. Кравис“ по онкология и патогенеза при човека в Memorial Sloan Kettering Cancer Center в Ню Йорк, който беше дискусионер за презентацията на изследването.

СВЪРЗАНИ: Имунотерапевтичните лекарства, използвани за лечение на рак, причиняват повече проблеми с щитовидната жлеза от първата мисъл

Абонирайте се за нашия бюлетин за грижа за рака!

Най -новото в Рака

Ракови новини от годишната среща на виртуалния AACR за 2021 г .: Целева терапия и имунотерапия Вземете централния етап

Насочената терапия и имунотерапията показват печалби при рак на белия дроб, лимфом и меланом.

От Мириам Дейвис, д -р април, 22, 2021 г.

Дайджест на новините за рака: Последни разработки в изследванията и лечението на рака за март 2021 г.

Здравословната диета за сърцето предпазва от рак, акупунктурата работи за мускулно -скелетна болка след рак и още новини за рака от март 2021 г.

От Лиз Шерер, 12 април 2021 г.

Дайджест на раковите новини: Последните разработки в изследванията и лечението на рака за февруари 2021 г.

Ракът на гърдата при жените оглавява рака на белия дроб като най -често срещания рак в света, връзката между външното осветление през нощта и рак на щитовидната жлеза и повече рак. . .

От Лиз Шерер, 24 февруари 2021 г.

Ваксините и ракът срещу COVID-19: Какво трябва да знаете

Безопасно ли е? Ще имате ли реакция? Ще развиете ли антитела, ако сте имуносупресирани? Имаме отговорите.

От Лиз Шерер, 19 февруари 2021 г.

Дайджест на новините за рака: Последните разработки в изследванията и лечението на рака за януари 2021 г.

Кафето може да помогне за предотвратяване на рак на простатата, сърдечен риск за мъжете с рак на гърдата и още новини за рака от януари 2021 г.

От Лиз Шерер, 3 февруари 2021 г.

Дайджест на новините за рака: Последните разработки в изследванията и лечението на рака за декември 2020 г.

Гледайте и изчаквайте появата като опция за някои видове рак на щитовидната жлеза, потенциално нов подход за пациенти с ОМЛ и още новини за рака от декември 2020 г. .

От Шари Роан, 22 януари 2021 г.

Ракът остарява сърцето, открива проучване на CDC

Оцелелите от рак живеят по -дълго от всякога, но са изправени пред редица рискове за здравето, включително сърдечни усложнения.

От Ашли Уелч, 21 януари 2021 г.

Ден 2 на симпозиума за рак на гърдата в Сан Антонио: Зависимост от болкоуспокояващи и успокоителни по -често срещани от очакваните след операция на рак на гърдата

Кръвен тест, който може да помогне за прогнозиране на хода на заболяването; бременност след лечение; и зависимостта от лекарствата са сред горещите теми на SABCS 2020.

От Шари Роан, 14 декември 2020 г.

По -малко лечение може да бъде добре за някои жени в постменопауза с рак на гърдата и други новини от Симпозиума за рак на гърдата в Сан Антонио 2020

Много лекари пренебрегват радиационните странични ефекти, Verzenio помага за предотвратяване на рецидиви и други от годишната среща на SABCS.

От Шари Роан, 10 декември 2020 г.

Дайджест на новините за рака: Последните разработки в изследванията и лечението на рака за ноември 2020 г.

Излагането на радиация при сканиране може да повиши риска от рак на тестисите, гледането и чакането е добре за афро -американските мъже и още новини за рака от. . .

От Шари Роан, 1 декември 2020 г. “

Инфекцията на ушите, инфекцията на синусите и ушната кал са чести, но временни причини за загуба на слуха. Тези видове загуба на слуха се наричат ​​кондуктивна загуба на слуха, тъй като не засягат слуховия нерв. Те просто временно блокират звука да стигне до нервите.

Другият често срещан вид загуба на слуха се нарича сензоневрална загуба на слуха. Този тип загуба на слуха се причинява, когато е засегнат самият слухов нерв. След като имате увреждане на слуховия нерв, може да не се подобри. Честите причини са стареенето и излагането на твърде силен шум.

За много хора първият признак на загуба на слуха е, когато имат проблеми със слуха при работа или в претъпкан ресторант. В много случаи първо се оплаква член на семейството, защото силата на звука на телевизора се е увеличила “, казва д -р Елизабет Х. Тох, специалист по уши, нос и гърло в клиниката Lahey в Бърлингтън, Масачузетс.

Симптоми на често срещани проблеми със слуха

Най -честите причини за загуба на слуха варират в зависимост от възрастта ви. “За по -младите хора ушните инфекции, ушната кал или силното излагане на шум са чести причини за загуба на слуха в едно или и двете уши. За по -възрастните възрастови групи постепенното намаляване на слуха поради стареене е най -честата причина. Този вид загуба на слуха обикновено засяга и двете уши “, казва д -р То. При децата ушните инфекции са най -честата причина за загуба на слуха.

Ето някои често срещани причини за загуба на слуха и техните симптоми:

Инфекция на синусите. Може да почувствате тази загуба на слуха в едното или в двете уши и може да бъде придружена от главоболие и запушване на носа. След като инфекцията на синусите или настинката на главата се изчистят, слухът ви трябва да се нормализира. Ушна инфекция. Тази причина за загуба на слуха е по -вероятно да бъде в едното ухо. Може да почувствате ушно налягане и болка в ушите. Децата, които имат ушни инфекции, могат да развият течност в ушите си, което причинява значителна загуба на слуха. Натрупване на ушна кал. Загубата на слух от ушна кал в едното или в двете уши може да се натрупа постепенно или да се появи внезапно, ако водата попадне в ушите ви и се смеси с восъка. Възможно е също да имате усещане за натиск в ухото. Сензорно -неврална загуба на слуха. Този тип загуба на слуха обикновено не причинява болка или натиск в ушите, но може да имате звънене в ушите, наречено шум в ушите, което често върви заедно с увреждане на нервите.

Какво да направите, ако имате загуба на слуха

Загубата на слуха, която върви заедно с възрастта, инфекцията на синусите, инфекцията на ухото или ушната кал, обикновено не е спешна слухова случка. „Ако смятате, че имате восък в ушите си и нямате анамнеза за хирургия на ухото или дупка в ушния барабан, можете да опитате омекотител и напояване без рецепта, преди да отидете на лекар“, казва Тох.

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.