Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

Aflați mai multe despre această certificare bazată pe știință.

„Fitness”, „mișcare” și „condiționare” au înlocuit toate „aerobic”. În timp ce profesioniștii din sănătate și fitness s-au referit cândva drept „instructori de aerobic”, termenii „specialist în mișcare fitness” și „instructor de fitness de grup” devin din ce în ce mai des întâlniți.

2. Aerobic în apă

Pentru mediul lichid al mării și al piscinei, termenul „aqua” nu transmite profesionalismul pe care îl are „apa”. Folosirea termenilor în limba engleză (spre deosebire de cei latini) pentru toate mediile creează consistență (de exemplu, categorii de programare „pe teren”, „pe apă” sau „bazat pe bazin”).

3. Program

Când detaliază ofertele unui club, multe facilități au început să înlocuiască cuvintele „program” cu „meniu” pentru a sublinia o abordare mai holistică a selecției clasei. Teresa Hall, manager de exerciții de grup la Nautilus Family Fitness, cu sediul în Sherman, Texas, îi place această schimbare. „Ne referim adesea la „meniul de cursuri” pentru a încuraja membrii noștri să facă alegeri adecvate pentru sănătate și bunăstare pentru cardio, forță și flexibilitate pentru a-și atinge obiectivele. Ca într-un restaurant, un meniu vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni. În plus, un „orar” poate fi cel mai potrivit pentru avioane și trenuri. De obicei vei primi ceea ce comanzi, dar trebuie să comanzi elementele potrivite pentru obiectivele tale.”

4. Lumea nu este „plată” sau „dreaptă”.

În timp ce părinții le-au spus copiilor lor să „stea drept” sau „să se ridice cu spatele plat”, lumea fitness-ului preferă acum să abordeze coloana vertebrală drept „neutră”, deoarece înțelegem că coloana vertebrală nu este într-adevăr o linie, ci celebrează mai multe , curbe sănătoase. Într-adevăr, multe modalități de mișcare împărtășesc acum un punct comun, prin aceea că ajută clienții să învețe exact ce înseamnă „neutru”. Alte opțiuni pentru „neutru” includ „înalt”, „lung și puternic”, „extins” și „alungit”.

Yury Rockit este antrenor personal certificat ACE și specialist în educație continuă FG2000, cu sediul în New York City. „Când aud alți antrenori indicând „coloana vertebrală plată” clienților lor, mă întreb dacă își dau seama că cer imposibilul”, spune el. „Vrem să ne ajutăm clienții să înțeleagă cum să stăpânească coloana vertebrală neutră atunci când sunt cu noi, sărbătorind – dar fără a exagera – curbele frumoase și naturale, astfel încât să poată scoate aceeași măiestrie din sala de sport în toate mișcările lor zilnice fără ne.”

5. „Lucrează-ți burta.”

În timp ce „burtică”, „burtă” și „stomac” ar fi funcționat în decenii trecute, profesioniștii din sănătate și fitness realizează acum că aceste cuvinte se referă la organele corpului responsabile de procesarea alimentelor, dintre care niciunul nu figurează printre evenimentele din majoritatea salilor de sport. „Abdominale”, „nucleul” și „musculatura secțiunii mediane” transmit acum o abordare mult mai specifică a antrenamentului, deoarece antrenăm în primul rând mușchii peste organe.

„Vrem ca formatorii noștri să fie educați și cunoscători în domeniu. Deci, dacă trebuie să învețe ceva pentru o certificare, trebuie să fie important”, spune Tammy Crowley, proprietar și manager al New Day Fitness din Roanoke Rapids, N.C. „Prin urmare, dorim ca ei să folosească tocmai această terminologie cu clienții noștri. De ce să nu răspândiți sănătatea și educația în loc să folosiți terminologia separat doar pentru profesioniștii de fitness atunci când studiază pentru examene?”

6. „Populații speciale”

Lumea fitness-ului de grup înțelege că nu se potrivește tuturor. Luați în considerare acest lucru: clasa dvs. de luni dimineață se numește „Cardio Kickbox Kettle Bell Killer Conditioning Extreme Level 3”, iar un novice care tocmai s-a înscris la sală poate, indiferent de motiv, să intre în clasă. Cei mai experimentați lideri de fitness de grup de astăzi își dau seama că aceasta nu este o întâmplare neobișnuită; unii participanți se vor îndrepta întotdeauna către o clasă care poate să nu fie 100% adecvată pentru nivelul și descrierea clasei specifice. În plus, cu multitudinea de probleme fizice obișnuite de astăzi (articulații, sarcină, sciatică, vertij, pentru a numi cele mai frecvente), toată lumea se încadrează sub un fel de umbrelă specială a populației.

„Fiecare individ este diferit și fiecare zi este diferită”, spune Jessica Matthews, profesor de kinesiologie la Universitatea Point Loma Nazarene din San Diego, California. „Este responsabilitatea liderului de fitness de grup să ofere progresii și regresii în fiecare clasă bazată pe mișcare pentru a asigurați siguranța, succesul și plăcerea tuturor participanților.” Această filozofie alimentează multe dintre scrierile lui Matthews pentru ACE, care spune că „toți indivizii sunt unici și „speciali” într-un fel. În consecință, în loc de încercarea de a eticheta oamenii, forța ACE ca profesioniștii să se concentreze pe a fi profesori și comunicatori incluzivi asigură în cele din urmă o conexiune mai semnificativă între instructor și studenți la mai multe niveluri.”

7. „Modificați” acest lucru.

În loc de termenul mai vechi, vag „modificări”, care poate fi atât negativ, cât și nespecific, ACE încurajează profesioniștii din sănătate și fitness să integreze progresiile și regresiile cu participanții săi. Cu siguranță, instructorii pot folosi alte cuvinte pentru a exprima creșteri și scăderi ale dificultăților cu proprii termeni, atâta timp cât nu folosesc același termen pentru a semnifica o creștere sau o scădere, de exemplu, cuvântul nespecific „modificare”). Vipin Chandran, proprietarul Academiei de fitness HIM din New Delhi, India și beneficiar al premiului pentru antrenorul personal al anului din Asia Fitness Convention, este de acord. „Îmi place ca participanții mei să înțeleagă că ofer opțiuni de regresie și progresie. De exemplu, înlocuiesc adesea metaforele Starbucks. Când predau, spun „aici este versiunea decofeinizată, aici este Venti și iată speciala cu ochi roșii cu trei injecții”.

8. „Începător, intermediar, avansat”

În încercarea noastră de a fi profesori incluzivi, termenii „începător”, „intermediar” și „avansat” nu îndeplinesc adesea scopul propus. Aceste etichete descriu oameni în loc de abilități, iar scopul nostru ca antrenori de mișcare ar trebui să fie acesta din urmă. Nicio perioadă de timp dintr-o disciplină nu trebuie confundată cu progresiile sau regresiile pe care le alege un individ. De exemplu, dacă un membru din primul rând, care urmează munca ta de câțiva ani într-o clasă de pregătire, are probleme legate de umeri, el sau ea poate alege să facă regresii ale unei anumite activități de umăr, cel puțin pe o parte. Cu toate acestea, a numi acea persoană „începător” deoarece el sau ea regresează impactul asupra umerilor ei este o utilizare complet incorectă a limbajului. De asemenea, o etichetează. Dacă totuși, în calitate de profesori, etichetăm dificultatea în loc de indivizi, ne servim să ne angajăm și să ne înstrăinăm.

Rockit acceptă și angajează abilități diferite în aproape fiecare secvență de mișcare. „Pentru a avea cu adevărat succes ca profesor, trebuie să-i faci pe participanți să se simtă de succes, iar asta înseamnă să predai cu niveluri, astfel încât toată lumea să poată face o versiune a unei serii de mișcări. Clienții mei știu că, atunci când spun „Nivelul 1”, acestea sunt regresii; „nivelul 2” este în mare parte locul în care predau, iar „nivelul 3” sunt progresii pentru unele dintre tipurile de sportivi. Cred că ar trebui să etichetăm dificultatea, nu persoana, motiv pentru care evit etichetele „începător, intermediar și avansat”, chiar și pentru a numi tipurile de clase.”

9. „Răcire”

Prima secțiune a unei clase este încălzirea și are obiectivul triplu de a pregăti corpul pentru antrenament, de a repeta mișcările viitoare necesare și de a crește temperatura centrală. A doua secțiune este denumită „secțiunea principală”, „corpul clasei” sau „muncă”. A treia secțiune, denumită în mod tradițional „răcire”, este acum cel mai bine descrisă ca „faza finală”, „sfârșitul clasei” sau „tranziție”, deoarece rar se concentrează scăderea temperaturii participanților la „răcire”. lor. Într-adevăr, contrariul se dovedește de fapt adevărat, deoarece pentru a se angaja în întinderi statice, mușchii trebuie să rămână caldi. În plus, deoarece mulți participanți se angajează acum în cursuri consecutive, iar sfârșitul unei clase poate servi de fapt ca o încălzire pentru alta.

10. „Asta” și „Asta”

Atunci când indică mișcările atât pentru participanții individuali, cât și pentru cei de grup, comunicarea care implică este utilă decât indicațiile generale, de distanțare și nespecifice. Tabelul de mai jos prezintă câteva expresii frecvent utilizate în stânga. Deși niciunul dintre aceste indicii nu este greșit, indiciile din dreapta se dovedesc mult mai captivante și mai personale, deoarece înlocuiesc cuvântul nespecific „ea” și „cele” cu substantive pozitive și pronume posesive.

„Dacă urmăriți aproape orice antrenament de fitness online din anii trecuți, auziți indicii comune folosind „it” nespecific”, spune Abbie Appel, consultant de fitness și educator la AbbieFit, LLC, în Boca Raton, Florida. „Instructorii de astăzi își dau seama că specificarea exactă a „este” încurajează participanții să se implice mai mult, să fie mai prezenți și să își asume responsabilitatea pentru mișcările lor. Când se întâmplă acest lucru, toată lumea obține rezultate mai bune.”

Indicator comun de distanță                                        Reprelucrare captivantă           

„Să o luăm înapoi”

„Hai să alergăm spre fundul camerei.”

„Marșează-l”.

“Martie!”

„Luați acele greutăți până la umeri.”

„Aduceți-vă greutățile spre părțile laterale ale umerilor.”

„Ridicați călcâiul stâng în sus, duceți-l înainte și aruncați-l în jos și în sus.”

„Ridică-ți călcâiul stâng și vino înainte, apoi aruncă-te spre podea și înapoi.”

„Întoarce-l în jos și așează-te înapoi în șeile alea.”

„Înclină-ți rezistența și așează-te înapoi în șa.”

„Nu lăsa șoldurile acelea să se aplece în acele scânduri.”

„Să ne ținem șoldurile sus în scânduri.”

Actualizarea terminologiei noastre arată că, în calitate de antrenori, suntem în vârful jocului nostru. În cele din urmă, trebuie să alegeți cuvintele, limbajul, tonul și limbajul corpului care împreună transmit comunicarea culturală în cel mai de succes mod posibil pentru a implica cel mai mare număr de participanți, de fiecare dată.

Iată un exercițiu pentru tine: Încearcă să reformulezi următoarele indicii pe baza recomandărilor despre care tocmai ai citit:

„Bine, gașcă, pentru răcire, să deschidem brațele pentru a ne întinde și a intra în acel cufăr. Dacă sunteți începător, modificați-l deschizând puțin brațele, iar dacă sunteți avansat, deschideți-l mai mult. În timp ce ne întindem, stai drept și ține-ți burta strânsă.”

Pentru informații suplimentare despre aceste tehnici de comunicare, consultați acest curs ACE gratuit. 

Certificarea de antrenor personal de la ACE este în fruntea inovației în industria noastră. Aflați mai multe despre această certificare bazată pe știință.

Mai mult ca oricând, menținerea conexiunilor noastre sociale este o necesitate de afaceri. În timp ce distanțarea fizică este necesară pentru a menține toată lumea în siguranță, conexiunea socială a devenit unul dintre cele mai mari eforturi ale noastre în fitness.

Citiți mai departe pentru a afla cum vă puteți sprijini comunitatea din rețelele sociale prin utilizarea a patru tipuri de serii care sunt ideale pentru profesioniștii din domeniul sănătății și exercițiilor fizice.

Ce este un „Serial Social Media”?

Mai simplu spus, o serie este un șir de postări sau povești pe rețelele sociale, răspândite pe o perioadă de timp stabilită, legate de o temă, format sau ambele. Erin King, autoarea cărții Digital Persuasion, creatorul The Social Media Spa și consultant în rețelele sociale la Oscar și ABC/Disney, susține această abordare a marketingului pe rețelele sociale.

„Oferă publicului un set de așteptări consistente, mai ales în astfel de momente imprevizibile”, explică King. „Ne place să știm că fiecare postare din acea serie va oferi conținut de calibru similar despre o categorie sau un subiect similar, astfel încât să putem continua în mod natural să urmărim sau să reluăm în orice moment și să nu simțim că am ratat prea multe de la început. O serie vă permite, de asemenea, să vă scufundați adânc în subiectul dvs., oferind conținut foarte mic, care poate fi gustat, cum ar fi pesmeturile digitale, în loc să le aruncați cu o livrare foarte lungă.”

Cele mai de succes seriale se împart de obicei în patru tipuri și pot apărea pe aproape orice platformă, în funcție de durata limită de timp (clipurile Instagram trebuie să fie de 59 de secunde sau mai puțin, în timp ce Facebook permite clipuri de până la ore). Mulți experți precum King recomandă să folosiți cât mai mult conținut pe cât mai multe site-uri posibil, deoarece cei care vă urmăresc conturile Instagram pot fi diferiți de cei care vă urmăresc pe Facebook. Odată ce ați terminat de filmat, editat și pregătit conținutul, postarea pe diverse platforme în funcție de unul dintre cele patru tipuri de serii devine singura ta strategie.

Iată patru tipuri principale de serii:

Seria de conținut formatatSeria de acumulareSeria de sfaturiSeria interactivă

Seria de conținut formatat

O serie de conținut formatat începe de la un șablon de început, mijloc și sfârșit, și singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să schimbi data și subiectul pentru o postare.

De exemplu, anul acesta am organizat o serie de inspirație de primăvară și vară pentru profesioniștii din întreaga lume, numită „#fitnessworks” LIVE pe Facebook. Aceasta a fost o serie de spectacole de șapte ore care au început în Europa de Est duminică seara, la ora NYC și au călătorit spre vest, terminându-se în Asia luni dimineață. Formatul a inclus 28 de prezentatori care au vorbit timp de 15 minute, fiecare reprezentând țara în care locuiau. I-am adresat fiecărui prezentator următoarele întrebări:

Unde sunteți din punct de vedere geografic și cât este ceasul?Care este starea actuală a civililor unde vă aflați; ce este deschis și ce este închis în general?Care este starea ta de spirit actuală și starea de spirit a celor din comunitatea ta?Ce găsești cel mai inspirat în lumea fitness-ului în vremurile noastre dificile?Există ceva din viața ta de dinainte de COVID de care să nu ratezi?

Cu fiecare episod săptămânal, audiența a crescut cu aproximativ 30%. Telespectatorii s-au bucurat de zeci de momente a-ha de inspirație și „Aș putea încerca și eu!” care ne-a unit lumea, inspirând un al doilea hashtag: #unitednationsoffitness.

Pe parcursul celor șapte luni ale acestei serii, am vorbit cu persoane de pe aproape fiecare continent. În timp ce mai mult de 10 emisiuni live de șapte ore pot părea complicate la început, o serie de conținut formatat se dovedește adesea a fi cea mai ușoară dintre serialele de social media, deoarece pur și simplu repeți același șablon pe care l-ai creat la început. Puteți urmări șablonul meu de serie prinde viață la youtube.com/findlawrence sub lista de redare „fitnessworks”.

Iată un alt exemplu: Alvin Netto, antrenor personal certificat ACE și câștigătorul actual al antrenorului personal al anului AFC, cu sediul în Malaezia, a folosit o serie de conținut formatat în ultimul an. În această serie, el profilează clientele feminine care efectuează antrenamente de forță și anduranță în sala de sport de acasă. Scopul său este să evidențieze răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le-a primit de la clienții săi de-a lungul anilor, astfel încât toată lumea să poată maximiza beneficiile minimizând în același timp timpul. Acest serial a fost vizionat de o gamă largă de oameni din întreaga lume, toți comentând în timp real. Puteți vedea serialul lui Netto pe Pagina sa de Facebook la facebook.com/alvinnettofitness (#beanachiever).

Gândește-te la un format pe care l-ai putea crea, care să-ți aducă laolaltă tribul social cu mintea similară pentru a discuta subiecte precum hrana, nutriția, cardio active prospect pret mascarea, fitnessul în aer liber sau antrenamentul de bază în interior fără echipament și să invite oaspeții să intre în seria ta. Odată ce aveți un șablon încercat și adevărat, seria dvs. poate deveni „plug and play” precum #fitnessworks.

La pachet: veniți cu o serie de întrebări pe care să le adresați tuturor oaspeților și să vedeți ce teme reiese în mod natural din răspunsurile lor.

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.