Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

Când sunt testați pentru coronavirus, unii revin pozitiv.

Moore profesor de antropologie biologică la Harvard. "Aceste date noi au tot sensul pentru mine, întărind viziunea mai nouă despre neanderthalieni că dietele lor erau mai asemănătoare cu sapienul decât se credea odinioară, [adică] bogate în amidon și gătite."

Cercetarea a identificat, de asemenea, 10 grupuri de bacterii care au făcut parte din microbiomul oral uman și primate de mai bine de 40 de milioane de ani și sunt încă împărtășite astăzi. Se știe relativ puține despre ele.

Microbiomul oral al oamenilor de Neanderthal și al oamenilor de astăzi nu se distingea aproape. Studiul se referă la puterea de a analiza microbii minusculi care trăiesc în corpul uman.

"Arată că microbiomul nostru codifică informații valoroase despre propria noastră evoluție, care uneori ne oferă indicii despre lucruri care altfel nu lasă urme deloc," spuse Warinner.

Mai multe informatii

Muzeul Național de Istorie Naturală Smithsonian are mai multe despre unelte și alimente antice.

SURSA: Universitatea Harvard, comunicat de presă, 10 mai 2021

Știri WebMD de la HealthDay Copyright © 2013-2020 HealthDay. Toate drepturile rezervate.

25 martie 2021 — Administrația Biden va desfășura o investigație aprofundată asupra originii și transmiterii inițiale a coronavirusului, a declarat marți echipa de răspuns la COVID-19 de la Casa Albă în timpul unei conferințe de presă — la doar câteva zile după ce un raport al serviciilor secrete americane a descoperit că trei cercetători dintr-un laborator din China s-au îmbolnăvit în noiembrie 2019.

„Este poziția noastră că trebuie să ajungem la fundul acestui lucru”, a spus Andy Slavitt, consilier principal al Casei Albe pentru COVID-19. „Avem nevoie de un proces complet transparent cu China, avem nevoie de [Organizația Mondială a Sănătății] să asiste în această problemă. Nu simțim că avem asta acum, dar trebuie să ajungem la fundul acestui lucru, oricare ar fi răspunsul, și aceasta este o prioritate critică pentru noi.”

În timp ce teoriile conspirației care susțin că virusul a fost creat într-un laborator au fost cum se foloseste nanovein în mare măsură dezmințite, un raport recent al Wall Street Journal care citează documente de informații din SUA sugerează că mai mulți lucrători de la Institutul de Virologie din Wuhan au suferit o boală misterioasă înainte de focar. Muncitorii au fost internați în spital pentru bolile lor cu simptome compatibile cu COVID-19.

Deși autoritățile au petrecut cea mai mare parte a duratei pandemiei sugerând că virusul a fost transmis de la animale – probabil lilieci – la oameni, acest lucru s-a schimbat în ultimele zile. Anthony Fauci, MD, consilierul științific principal al lui Biden, a fost citat că a spus că „nu este convins” că virusul a apărut în mod natural în afara laboratorului.

Scott Gottlieb, MD, fost șef al FDA, a declarat luni la CNBC că dovezile că virusul a fost scurs dintr-un laborator din Wuhan sunt în creștere.

„Oamenii în urmă cu un an care au spus că acest lucru probabil provine din natură, este foarte puțin probabil să provină dintr-un laborator, poate acum un an o astfel de declarație avea foarte mult sens, pentru că acesta era scenariul cel mai probabil”, a spus el la Squawk. Cutie. „Dar nu am găsit adevărata sursă a acestui virus.”

Întrebat despre raportul lucrătorilor de laborator infectați, secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a spus luni că Casa Albă desfășoară un "Evaluare condusă de experți a originilor pandemiei, fără interferențe sau politizare."

Ea a spus că, deși Organizația Mondială a Sănătății a produs rezultatele fazei I ale unei investigații, Casa Albă nu a fost la curent cu aceste date.

"Acum sperăm că putem trece la o investigație mai transparentă și independentă de fază a doua," spuse Psaki, strigând din nou "acces la datele și informațiile de bază."

Fauci a spus în timpul conferinței de presă de marți că „Mulți dintre noi considerăm că este mai probabil ca acesta să fie un eveniment natural”, dar „nu știm 100% răspunsul la asta”.

„Și, deoarece aceasta este o întrebare care continuă să fie pusă, simțim cu tărie, toți, că ar trebui să continuăm investigația și să trecem la următoarea fază a investigației pe care a făcut-o OMS”, a spus el. „Pentru că nu știm 100% care este originea, este imperativ să ne uităm și să facem o investigație și așa ne simțim acum.”

18 iunie 2021 — Mai mult de jumătate dintre americanii nevaccinați ar prefera să se vaccineze cu COVID-19 la cabinetul medicului lor, potrivit rezultatelor unui nou sondaj național.

Rezultatele sondajului subliniază, de asemenea, problema în curs de desfășurare a ezitării la vaccin, arătând că aproximativ o treime dintre americani nu intenționează să se vaccineze, iar 70% dintre cei nevaccinați ezită să primească una.

Preferința de a fi vaccinat într-un cabinet medical a fost de 3 până la 5 ori mai mare în rândul americanilor nevaccinați decât au fost alte strategii, cum ar fi vaccinările la farmaciile de vânzare cu amănuntul sau farmaciile, centrele comunitare de sănătate, clinicile de sănătate publică, clinicile de conducere și locurile mari de vaccinare publice.

Sondajul a mai constatat că 1 din 3 persoane care și-au exprimat ezitarea cu privire la vaccinare au preferat să audă despre vaccin de la medicul lor. Această recomandare ar fi mai importantă pentru ei decât să audă de la prieteni și membri de familie vaccinați, spitale, lideri religioși sau oficiali aleși.

Ai 20 de minute? O conversație rotunjită cu Dr. Margaret Hamburg, fost comisar al FDA din SUA & un membru al consiliului de administrație al Fondului Commonwealth, despre Ce, De ce, Când, Cine, încredere, neîncredere, & bariere legate de un vaccin SARSCov2 & innoc. program, în SUA, & dincolo de#COVID19 https://t.co/JQFGjJw9cg

— Julian Winn 💙 💜 (@Winn_on_Health) 7 noiembrie 2020

Sondajul la nivel național a peste 12.000 de persoane a fost realizat în comun de African American Research Collaborative și Commonwealth Fund. Sondajul are cel mai mare eșantion de afro-americani, latino-americani, asia-americani, locuitori ai Insulelor Pacificului și nativi americani din orice studiu privind utilizarea vaccinului COVID-19 până în prezent, potrivit acestor organizații.

Disparitățile rasiale au fost evidente în defalcarea celor nevaccinați. În total, 42% dintre respondenți nu fuseseră vaccinați; în schimb, 46% dintre negri, 47% dintre latini și 44% dintre nativii americani au fost nevaccinați. Între timp, doar 40% dintre albi și 31% dintre asiaticii americani și insulele din Pacific (AAPI) erau în această categorie.

Aproape o treime dintre americanii de culoare nevaccinați și o cincime dintre nativii americani nevaccinați care au ezitat la vaccinare au spus că discriminarea în domeniul sănătății cu care s-au confruntat comunitățile lor face greu să aveți încredere că vaccinurile COVID-19 sunt sigure și eficiente.

Cu toate acestea, americanii albi, mai mult decât oricare dintre celelalte grupuri rasiale, au fost cei care au preluat dezinformarea rampanta despre vaccinurile COVID-19. Dintre respondenții albi nevaccinați, 43% au spus că l-au auzit pe Johnson & Vaccinul Johnson este periculos și poate crea cheaguri de sânge; 31% au spus că vaccinurile împotriva COVID-19 vă pot transmite COVID-19 și vă pot îmbolnăvi; iar 26% au spus că noile variante fac vaccinurile ineficiente.

Este nevoie de mai multă educație

Aproape 40% dintre toți respondenții au spus că nu știu cum să facă vaccinul. Dintre oamenii de culoare, 43% nu știau unde să meargă.

Ray Block, PhD, profesor asociat la Universitatea Penn State, a declarat la o conferință de presă din 16 iunie că acest lucru a arătat necesitatea unei mai multe educații publice.

Constatarea că oamenii preferă să primească vaccinuri în cabinetele medicilor este importantă, deoarece factorii de decizie se pot concentra pe introducerea vaccinurilor în aceste practici, a spus el.

"Credem că au fost vaccinați destui oameni, încât ar putea fi posibil ca cabinetele medicale să-și asume o parte din povara acestei activități," el a spus. "Cabinetele medicilor sunt un loc în care ar putea merge persoanele rămase nevaccinate."

Chiar și republicanii, care au ezitat mai mult la vaccinare decât democrații, ar fi mai probabil să aleagă un cabinet medical decât orice alt loc de vaccinare, a menționat Block. De fapt, 60% dintre republicani și-au exprimat această preferință, față de 53% dintre democrați și 47% dintre independenți.

Alți indicatori ai interesului respondenților de a obține o vaccinare în cabinetul medicului lor au inclus a fi rezident în mediul rural, o femeie și a avea 65 de ani sau mai mult, a constatat sondajul.

Cel mai puternic mesaj pentru a convinge oamenii să se vaccineze, conform sondajului, a fost acesta "obținerea unui vaccin COVID-19 poate proteja viața familiei mele, a prietenilor și a celor pe care îi iubesc."

Acest mesaj a rezonat printre 44% dintre cei nevaccinati.

Mandate nepopulare

Mandatele de vaccinare au fost favorizate de doar 50% dintre studenți. Când angajații au fost întrebați care ar fi reacția lor dacă angajatorul le-ar cere să se vaccineze, doar 31% au spus că ar fi de acord cu decizia. Interesant este că a existat o diversitate de răspunsuri de la diferite grupuri rasiale, 54% dintre respondenții AAPI arătând un răspuns pozitiv la idee.

Patruzeci și cinci la sută dintre respondenți au spus că ar fi dispuși să facă o injecție anuală de rapel COVID-19. Puțin mai puțini albi și doar 38% dintre oamenii de culoare au spus că o vor face. Dar a existat o mare incertitudine în răspunsuri.

Dacă ar fi disponibil un vaccin combinat împotriva gripei COVID ca o singură vaccinare de rapel, procentul respondenților care doresc să-l facă a crescut la 50%. Dintre cei vaccinați, 70% dintre oameni au fost dispuși să primească rapelul.

Doar 41% dintre părinți au fost dispuși să-și lase copiii să fie vaccinați. Treizeci și șapte la sută dintre părinții albi și negri au fost dispuși să facă asta.

Prin contrast, 64% dintre toți respondenții au susținut ideea de a solicita tuturor profesorilor și personalului școlii să se vaccineze înainte de începerea școlii în septembrie. Părinții albi au avut cea mai mică rată de aprobare, de 51%.

25 mai 2021 — Un studiu a constatat că două doze de vaccin Pfizer/BioNTech sau Astra/Zeneca protejează împotriva variantei COVID-19 detectată pentru prima dată în India — precum și a variantei găsite pentru prima dată în Regatul Unit.

Studiul a subliniat necesitatea a două doze, spunând că o doză de vaccinuri oferă mult mai puțină protecție.

Studiul Public Health England a analizat datele de sănătate de la 1.054 de persoane de diferite vârste și etnii în aprilie și mai.

Studiul a spus că vaccinul Pfizer a fost 88% eficient împotriva variantei B.1.617.2, găsită pentru prima dată în India, la 2 săptămâni după a doua doză. Vaccinul Pfizer a fost 93% eficient împotriva variantei găsite în Marea Britanie, cunoscută sub numele de B.1.1.7, la două săptămâni după a doua doză.

Două doze de vaccin AstraZeneca au fost 60% eficiente împotriva variantei B.1.617.2 și 66% eficiente împotriva B.1.1.7, se arată în studiu.

Dar o doză nu a funcționat nici pe departe la fel de bine, a spus studiul. La trei săptămâni după prima doză, ambele vaccinuri au furnizat doar 33% eficacitate împotriva B.1.617.2 și 50% eficacitate împotriva B.1.1.7.

Studiul a concluzionat: „După 2 doze ale fiecărui vaccin au existat doar diferențe modeste în eficacitatea vaccinului cu varianta B.1.617.2. Diferențele absolute în eficacitatea vaccinului au fost mai marcate cu doza 1. Acest lucru ar sprijini maximizarea absorbției vaccinului cu 2 doze în rândul grupurilor vulnerabile.”

Jenny Harries, directorul executiv al Agenției pentru Securitate a Sănătății din Marea Britanie, a salutat studiul drept "prima dovadă reală a eficacității vaccinului" împotriva variantei, potrivit BBC.

„Această dovadă este inovatoare & arată cât de importantă este a doua doză pentru a asigura cea mai puternică protecție împotriva COVID-19”, a declarat secretarul pentru sănătate al Regatului Unit, Matt Hancock, într-un tweet. „Mulțumesc oamenilor de știință & clinicieni care au lucrat pentru a produce această cercetare. Este vital să obțineți ambele lovituri.”

Autorii studiului au spus că eficacitatea diferită a vaccinurilor după două doze ar putea fi explicată de lansarea anterioară a vaccinului Pfizer.

BBC a spus că vaccinul Moderna a fost folosit și în Marea Britanie din aprilie, dar cifrele au fost prea mici pentru a fi incluse în studiu.

Experții în sănătate spun că varianta B.1.617.2 este unul dintre principalele motive pentru care India întâmpină dificultăți în a aduce pandemia sub control.

India are acum al doilea ca număr de cazuri confirmate de coronavirus din lume (26,7 milioane, după 33,1 milioane din Statele Unite) și al treilea ca număr de decese (303.000; după 590.000 în SUA și 449.000 în Brazilia).

B.1.1.7 este acum tulpina dominantă în Regatul Unit.

20 mai 2021 — Numărul copiilor spitalizați cu COVID-19 ar putea fi supraestimat, deoarece datele includ mulți pacienți asimptomatici care ar fi putut intra în spital dintr-un alt motiv, potrivit unui mic studiu publicat online în această săptămână în Hospital Pediatrics.

Lauren Kushner, MD, doctor în boli infecțioase pediatrice la Școala de Medicină a Universității Stanford, din California, și colegii săi spun că distincția dintre copiii spitalizați cu infecții asimptomatice cu coronavirus și cei internați pentru boala COVID-19 este esențială pentru a înțelege impactul bolii. la pacienţii sub 18 ani.

Roshni Mathew, MD, profesor clinic asociat de pediatrie în boli infecțioase la Stanford, a declarat pentru Medscape că echipa a decis să facă studiul, deoarece au existat rapoarte la nivel național despre un număr tot mai mare de copii în spital cu COVID-19.

Au vrut să evalueze povara bolii în propria instituție și să înțeleagă dacă COVID-19 a fost motivul spitalizării.

Înțelegerea adevăratei sarcini a bolii este importantă în elaborarea politicilor la scară largă, cum ar fi când și cum să deschideți școli, a remarcat Mathew.

Aproape jumătate nu a avut simptome

Ei au descoperit că aproape jumătate dintre cei care sunt testați pozitiv pentru virus nu dezvoltă niciodată simptome de COVID-19. În timp ce cazurile de COVID-19 la copiii internați sunt raportate departamentelor de sănătate, motivele spitalizării nu sunt neapărat incluse, a spus Mathew.

Mulți vin în spital pentru oase rupte sau apendicită sau pentru tratamente pentru cancer. Când sunt testați pentru coronavirus, unii revin pozitiv.

Cercetătorii au analizat datele despre COVID-19 de la Spitalul de Copii Lucile Packard din Stanford între 10 mai 2020, când spitalul a început să testeze toți pacienții internați pentru COVID-19 și 10 februarie 2021.

Nou articol revizuit de colegi din revista Hospital Pediatrics: Severe Illness From COVID-19 in Children is Rare https://t.co/TbeXHhSByo

– Mark Svendsen (@marksvend) 20 mai 2021

În acele 9 luni, 117 copii fie au avut un test pozitiv pentru coronavirus, fie au fost internați pentru sindrom inflamator multisistem la copii (MIS-C).

Cercetătorii au revizuit diagramele pacienților pentru a determina care dintre internări au fost probabile ca urmare a COVID-19. Au clasificat și severitatea.

Din cei 117 pacienți, au descoperit că 46 (39,3%) aveau COVID asimptomatic; 33 (28,2%) au avut boală uşoară până la moderată; nouă (7,7%) au avut o boală gravă; 15 (12,8%) au avut boală critică; și 14 (12%) au avut MIS-C.

Ei explică că pacienții cu boală ușoară până la moderată au avut simptome de COVID, dar nu au avut nevoie de oxigen suplimentar; cei cu boală gravă aveau nevoie de oxigen, dar nu de ventilație; iar cei grav bolnavi au avut nevoie de ventilație și ar fi putut avea sepsis sau insuficiență multiorganică.

"Având în vedere proporția ridicată a bolilor asimptomatice sau ușoare la copii, ratele de spitalizare pediatrică SARS-CoV-2 pot reflecta mai mult prevalența în comunitate și pot supraestima adevărata povară a bolii," scriu autorii.

Numerele confirmă, de asemenea, informații importante

Mathew a spus că este încă important să știm dacă copiii testează pozitiv și sunt asimptomatici din cauza potențialului de a transmite infecția și a protocoalelor care trebuie urmate.

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.