Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

la ce să te aștepți după operație

În funcție de sănătatea generală a unei persoane, operația poate implica două sau trei proceduri.

În procedura inițială, un chirurg va elimina colonul și rectul, dar va lăsa mușchii care înconjoară rectul și anusul . Acestea vor construi apoi punga în formă de J de la capătul intestinului subțire înainte de a atașa punga la anus.

Prima procedură este cunoscută sub numele de ileostomie. În timpul acestei operații, un chirurg va crea o deschidere temporară în peretele abdomenului și va atașa capătul intestinului subțire la această deschidere. Acest lucru permite scaunului să treacă într -o pungă de ostomie atașată în timp ce intestinul subțire și sfincterul se vindecă.

După 8–12 săptămâni, o persoană va suferi a doua procedură chirurgicală, în care un chirurg va inversa ileostomia prin reconectarea intestinului subțire. În acest moment, persoana va putea avea o mișcare normală a intestinului.

Dacă chirurgul trebuie să efectueze operația pe trei proceduri separate, vor:

 1. Îndepărtați colonul și face ileostomia
 2. Scoateți rectul și creați punga de la sfârșitul intestinului subțire
 3. reconectați intestinul și inversați ileostomia
 4. Persoanele care pot necesita trei intervenții chirurgicale, mai degrabă decât două, includ cele:

  • cu privire la dozele mari de steroizi
  • în sănătatea precară
  • care au nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență Pentru a repara sângerarea sau a repara un megacolon toxic

  la ce să vă așteptați după operație

  După prima operație, o persoană va rămâne în spital pentru o perioadă scurtă de recuperare și Învață să ai grijă de ileostomia lor temporară.

  Odată ce a doua sau a treia procedură va fi finalizată, o persoană va avea, în general, o altă ședere scurtă în spital înainte ca echipa de asistență medicală să le descarce pentru a -și termina recuperarea acasă.

  în perioada de recuperare, o persoană Cine a avut o intervenție chirurgicală J-pouch poate observa următoarele:

  • oboseală, care va scădea în timp, pe măsură ce corpul se vindecă
  • Un număr crescut de mișcări intestinale, ceea ce ar trebui să scadă Pe măsură ce scaunul se îngroașă
  • Creșterea nevoii de a trece scaunele noaptea
  • diaree
  • Scurgeri de scaun și incontinență ușoară, care ar trebui să scadă în timp
  • Deshidratare asociată cu diaree
  • Drepturi de sânge în scaun
  • Schimbări sexuale

  Riscuri

  Anumite riscuri însoțesc orice operatie majora. Potrivit Crohn’s & Fundația colită, riscurile specifice chirurgiei J-pouch includ:

  • Pouchitis
  • Obstrucția intestinului subțire
  • Abcese pelvine și fistule
  • Eșecul pungii

  Colegiul American de Gastroenterologie subliniază, de asemenea, că ar putea fi mai dificil pentru o persoană să rămână însărcinată în mod natural în urma procedurii.

  dintre aceste complicații, Pouchita este cea mai frecventă. Medicii îl pot trata cu un curs de antibiotice.

  „Le spun oamenilor că probabil vor dezvolta pouchită la un moment dat în viața lor în urma procedurii”, a spus dr. Wexner. „Cu toate acestea, majoritatea oamenilor cu care vorbesc ar avea mai degrabă un atac de pouchită peste o flacără de colită.”

  Majoritatea celorlalte complicații sunt destul de rare și, în special, este puțin probabil dacă un chirurg cu experiență vastă efectuează procedurile.

  „Rezultatul operației depinde de chirurg. Este foarte solicitant din punct de vedere tehnic și necesită multe nuanțe ”, a adăugat dr. Wexner. „Pacientul ar trebui să ceară recomandări și să caute pe cineva care să facă o mulțime de aceste proceduri.”

  beneficii

  „Impactul asupra calității vieții este profund”, dr. Wexner spus. „Majoritatea oamenilor spun că și -au dorit să fi făcut asta mai devreme. Nu sunt doar intestinele în sine, dar este și colita. ”

  J-Pouch Chirurgie permite unei persoane să se simtă mai bine fără nevoia pe termen lung de o geantă de ostomie. Capacitatea de a trece scaunul în mod normal în loc de un stomac poate fi, de asemenea, de un beneficiu psihologic semnificativ.

  În plus, chirurgia J-pouch reduce adesea numărul de medicamente pe care trebuie să le ia o persoană. După operație, multe persoane cu UC nu vor mai avea același nivel de durere, urgență și diaree asociate cu afecțiunea.

  The Takeaway

  J-pouch funcționează prin eliminarea prin eliminarea intestinul gros și crearea unei pungi în formă de J din capătul intestinului subțire pentru a servi drept colon. Procedura ameliorează simptomele UC și permite unei persoane să treacă scaunul fără utilizarea prelungită a unei pungi de ostomie.

  „Persoanele cu UC nu ar trebui să se sperie să se îmbunătățească. Chirurgia nu este un eșec ”, a declarat dr. Wexner pentru MNT. „Permite unei persoane să scape de simptomele sale.”

  Cum lipsa de somn afectează formarea memoriei? STUDIU SHEDS LIGHT

  Somnul este cunoscut pentru a juca un rol cheie în învățarea și formarea memoriei, dar ce se întâmplă cu aceste funcții ale creierului importante atunci când nu reușim să dormim suficient? Cercetătorii de la Universitatea din Michigan oferă câteva răspunsuri cu noul lor studiu.

  Studiul a descoperit că privarea de somn interferează cu ritmul de tragere neuronală într -o regiune a hipocampului numit CA1. Hipocampul este structura creierului responsabilă de formarea amintirilor pe termen lung.

  liderul studiului Nicolette Ognjanovski, de la Departamentul de Biologie Moleculară, Cellulară și Dezvoltare la Michigan, și colegii săi au descoperit că perturbarea ritmului de tragere neuronală sau oscilații, în CA1 a șoarecilor a intervenit cu formarea memoriei.

  Ognjanovski și colegii săi spun că concluziile lor – raportate recent în revista Nature Communications – aruncă o lumină suplimentară asupra rolului pe care îl joacă somnul în memorie.

  Liniile directoare actuale recomandă adulților să urmărească să obțină în jur de 7 până la 9 ore de somn în fiecare noapte pentru o sănătate optimă. Potrivit American Sleep Association, cu toate acestea, aproximativ 35 la sută dintre adulții din Statele Unite raportează că au fost sub 7 ore de somn pe noapte.

  Studiile au arătat că somnul este important pentru consolidarea memoriei-adică capacitatea creierului de a converti amintirile pe termen scurt în amintiri pe termen lung. Având în vedere acest lucru, nu este de mirare că s -a găsit o lipsă de somn care împiedică formarea memoriei.

  Cercetările anterioare au asociat privarea de somn cu funcția hipocampală afectată. Cu toate acestea, Ognjanovski și echipa remarcă faptul că precisă ce zonă a hipocampului este afectată de lipsa somnului a fost neclară.

  Pentru a afla, echipa a efectuat o serie de experimente la șoareci, începând cu o sarcină de învățare.

  Activitate creier ritmică mai puternică la șoareci bine odihniți după ce au învățat

  În primul rând, cercetătorii au îndepărtat șoarecii din casa lor și i-au plasat într-un mediu nou. După ce rozătoarele și -au explorat noile împrejurimi pentru o perioadă, cercetătorii le -au dat un șoc ușor al piciorului. Șoarecii au fost apoi returnați în mediul lor inițial pentru a se odihni.

  În ceea ce privește evaluarea activității hipocampale a șoarecilor, cercetătorii au descoperit că rozătoarele care aveau somn suficient după sarcina de învățare au demonstrat oscilații mai puternice legate de somn în regiunea CA1 a hipocampului, în comparație cu șoarecii lipsiți de somn.

  În continuare, cercetătorii și-au propus să stabilească dacă perturbarea acestor oscilații legate de somn ar putea avea impact asupra memoriei. Pentru a face acest lucru, echipa a oferit unui nou grup de șoareci un medicament care a împiedicat un grup mic de neuroni din CA1 să exprime proteina parvalbumină. Acesta este un proces pe care studiile au arătat -o apare cu privarea de somn.

  Rozătoarele au finalizat apoi aceeași sarcină de învățare ca și grupul anterior de șoareci, iar activitatea hipocampală a fost măsurată înainte și după sarcină.

  Cercetătorii au descoperit că blocarea activității neuronilor care exprimă parvalbumina în CA1 a șoarecilor a intervenit cu tragerea ritmică a neuronilor înconjurători.

  Mai mult, când acești șoareci au fost returnați în mediul în care au primit șocul piciorului, toate amintirile acestui mediu păreau să fi fost eliminate.

  „Dacă returnați mouse -ul la Aceeași structură pe zi sau chiar un cuplu [de] luni mai târziu, vor avea acest răspuns de frică foarte stereotipat, care este că vor îngheța ”, explică autorul de studiu senior Sara Aton, profesor asistent la Departamentul de Molecular, Cellular și Biologie de dezvoltare la Michigan.

  „Dar dacă dormiți un animal pentru câteva ore după acea împerechere cu șocuri de context, mouse-ul nu-și va aminti a doua zi”, adaugă ea.

  „Amintirile nu sunt stocate în celule unice”

  În conformitate cu cercetătorii, concluziile lor contestă înțelegerea actuală a modului în care se formează amintirile.

  „Activitatea oscilatorie dominantă, care este atât de critică pentru învățare, este controlată de un număr foarte mic din populația totală de celule din hipocamp”, spune Ognjanovski.

  „Acest lucru schimbă narațiunea a ceea ce înțelegem despre modul în care funcționează rețelele. Oscilațiile pe care le controlează celulele parvalbuminei sunt legate de modificările globale ale rețelei sau de stabilitate. Amintirile nu sunt stocate în celule unice, ci distribuite prin rețea. ”

  Mai mult, echipa consideră că rezultatele evidențiază importanța somnului pentru învățare și formarea memoriei și aruncă lumină asupra modului în care privarea de somn ar putea împiedica acest proces critic.

  „Se pare că această populație de neuroni care generează ritmuri în creier în timpul somnului oferă un conținut informațional pentru consolidarea amintirilor. Ritmul în sine pare a fi partea cea mai critică și, eventual, de ce trebuie să dormi pentru a forma aceste amintiri. ”

  Sara Aton

  Echipa intenționează acum să investigheze dacă Simularea efectelor somnului în regiunea CA1 prin restabilirea oscilațiilor ajută la formarea memoriei la șoarecii lipsiți de somn.

  Aflați cum un somn bun se poate simți la fel de bine ca o victorie a loteriei.

  • Neurologie/Neuroștiință
  • Tulburări de somn/somn/insomnie

  Cum afectează sănătatea mintală sănătatea fizică?

  Deși sănătatea mintală și sănătatea fizică sunt componente esențiale ale sănătății noastre generale, relația lor este adesea înțeleasă greșit. Sănătatea psihologică și fizică sunt strâns legate. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, sănătatea este mult mai mult decât absența bolii-este o stare de bunăstare fizică, mentală și socială.

  Cu concepții greșite care înconjoară bunăstarea fizică și mentală, mulți oameni nu reușesc să realizeze că bolile mintale au un impact direct asupra sănătății fizice. Boala mintală este mai mult decât să te simți trist sau anxios – acoperă o gamă largă de probleme psihologice, de la tulburări de dispoziție la probleme comportamentale.

  În schimb, menținerea unei sănătăți psihologice bune vă poate menține sănătos și poate preveni probleme grave de sănătate. De la a conduce un stil de viață sănătos până la prevenirea bolilor cronice, iată tot ce trebuie să știți despre diferite tipuri de sănătate.

  Cum influențează sănătatea mintală sănătatea fizică?

  Sănătatea mintală precară vă poate afecta sănătatea fizică în diverse moduri. Sănătatea psihologică slabă vă poate perturba capacitatea de a gândi clar, de a lua decizii sănătoase și de a combate bolile cronice. De-a lungul timpului, neglijarea bunăstării tale mentale poate duce la condiții severe de sănătate și probleme de sănătate, cum ar fi:

  • hipertensiune arterială și/sau ritm cardiac
  • boli de inimă
  • obezitate
  • Probleme gastrointestinale
  • Sistemul imunitar slăbit
  • Moarte prematură

  Una dintre cele mai frecvente boli mentale, depresie, poate provoca oboseală, probleme de somn și dureri și dureri inexplicabile din cauza problemelor din căile de semnalizare din creier. Conform centrelor Statelor Unite pentru controlul bolilor (CDC), depresia și anxietatea sunt asociate cu un risc crescut de boli coronariene și tensiune arterială crescută.

  Pe aceeași notă, menținerea unei sănătăți mintale bune poate fi adesea trecută cu vederea atunci când tratează afecțiuni de sănătate, cum ar fi cancerul, diabetul sau psoriazisul. Persoanele cu psoriazis, de exemplu, adesea experimentează efecte fizice și psihologice intense, care pot afecta activitățile zilnice și calitatea vieții.

  cum să creezi un corp și o minte sănătoasă

  Deși terapia este cea mai bună modalitate de a avea grijă de mintea ta, gestionarea sănătății tale psihologice este doar o componentă a sănătății tale generale. Iată câteva modalități de a lucra spre bunăstare mentală și fizică.

  • Prioritizează activitatea fizică regulată. Exercițiile fizice regulate au beneficii largi pentru sănătate-de la creșterea nivelului de endorfină până la îmbunătățirea sănătății articulațiilor. Dacă aveți un program agitat, încorporați activitatea fizică în viața voastră, cu bicicleta pentru a lucra sau a -și croi timp pentru o plimbare rapidă. Dacă Cardio nu este pentru tine, antrenamentul de forță este o modalitate excelentă de a construi forța musculară și va ajuta, de asemenea, la menținerea bunăstării mentale bune.
  • Dormi suficient. Este mai ușor să faci față situațiilor dificile atunci când corpul tău se simte bine. O modalitate bună de a realiza somnul odihnitor este prin evitarea telefonului cu o oră înainte de culcare. Potrivit CDC, adulții tineri au nevoie de 8-10 ore de somn, în timp ce adulții în vârstă au nevoie de cel puțin șapte ore de somn în fiecare seară.
  • Mențineți o greutate sănătoasă. Menținerea unei greutăți sănătoase nu numai că vă îmbunătățește calitatea vieții, dar vă ajută să vă reduceți riscul de o gamă largă de boli, inclusiv boli de inimă, probleme de tensiune arterială și colesterol ridicat. Găsirea echilibrului corect între fitnessul fizic și alimentele conștiente de sănătate vă poate ajuta să obțineți și să mențineți o greutate sănătoasă.
  • practică mindfulness. Mindfulness poate fi la fel de simplă ca să vă curățați mintea într -o cameră întunecată sau să urmați o aplicație de meditație ghidată. Potrivit PubMed, practicile de mindfulness și spiritualitatea pot ajuta la îmbunătățirea simptomelor fizice și psihologice, ceea ce duce la o mai bună sănătate mentală și fizică.
  • Mâncați o dietă echilibrată. Dietele cu alimente excesive prelucrate, cu conținut ridicat de calorii, sunt legate de infirmitate și probleme psihologice, cum ar fi depresia și adamour kapszula anxietatea. Pentru o sănătate fizică bună, evitați să săriți mesele și să încorporați fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase în dieta dvs. Dacă vă luptați să mâncați o dietă echilibrată, discutați cu medicul dumneavoastră despre luarea de vitamine.

  ajungeți la ajutor dacă aveți nevoie.

  În timp ce faceți pași către a trăi un stil de viață sănătos vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea mentală și fizică, unii oameni ar putea avea nevoie de ajutor profesional pentru a -și gestiona sănătatea psihologică – și acest lucru este complet normal. Acum puteți accesa tratamentul de sănătate mintală din confortul propriei case.

  Talk-ul pozitiv este esențial pentru o sănătate bună, iar terapia vă poate ajuta să identificați gândurile, comportamentele și sentimentele problematice și să le înlocuiți cu cele mai pozitive. Combinată cu alegeri pozitive de stil de viață, terapia vă poate ajuta să obțineți o sănătate bună în interior și în exterior.

  Pentru a găsi un terapeut, contactați un furnizor de sănătate mintală prin intermediul grupului de terapie din New York. Știm că începerea terapiei se poate simți intimidantă și vă putem ajuta să vă ghidați călătoria cu un tratament personalizat, bazat pe date.

  Indiferent dacă trăiești cu o boală mentală sau te confrunți cu stres, unul dintre terapeuții noștri autorizați vă va ajuta să navigați sănătatea psihologică și să definiți cum arată sănătatea în viața voastră.

  Cum afectează metotrexatul sarcina?

  Metotrexatul este un tratament de primă linie pentru artrita reumatoidă. Dacă o persoană ia acest medicament în timpul sarcinii, poate provoca anomalii la naștere. Ambii parteneri ar trebui să evite metotrexatul atunci când intenționează să rămână însărcinată și în timpul sarcinii.

  artrita reumatoidă (RA) este o boală autoimună cronică care provoacă inflamația articulațiilor. Este de 2-3 ori mai frecvent la femei decât la bărbați.

  metotrexatul poate ajuta oamenii să -și gestioneze simptomele RA. Cu toate acestea, poate provoca, de asemenea, toxicitate severă.

  În acest articol, oferim informații importante despre modul în care metotrexatul afectează femeile în timpul sarcinii.

  sex și sex există pe spectre.

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.