Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

изпечена френска тост гювеч със съставки на стрекузел стрекузел

Следователно, какво да направите, ако срещнете озаглавен индивид в семейството си, на вашия персонал или на дивана си, ядейки всичките си закуски и да не се чипирате за комунални услуги? Имай надежда! Тази седмица, ето 4 начина за справяне с озаглавени хора.

още 4 начина за справяне с озаглавени хора

Съвет №1: Бъдете последователни. Съвет №2: Не се спасявайте. Съвет №3: Запитайте се дали правата са нарушени. Съвет №4: Запомнете разликата между стойност и право.

Тук те са по -подробно.

Съвет №1: Бъдете последователни.

Когато има право, хората искат нещо от вас, те няма да вземат не за отговор. Те имат начин да се придържат, да ви усукат ръката и като цяло да ви носят надолу.

Защо? Не обвинявам мама и татко, а проучване от университета в Джорджия разгледа данни от над 300 мъжки студенти и установи, че непоследователното родителство е силно свързано с чувствата на право.

От непоследователно родителство изследователите означаваха неравномерно подсилване на правилата или избирателно следване на последствията. Родител може да каже, че не бива да ви позволявам, но добре, просто това веднъж или добре, продължете напред, но не казвайте на майка си, или татко казва, че не можете, но казвам, че можете!

С течение на времето децата научават, че могат да прокарат границите. Те питат другия родител дали един казва „не“. Те извличат ДА, като питат хиляди пъти. Те откриват, че могат да получат това, което искат, като се разстроят-помислете, че Дъдли Дърсли хвърля интрига, за да извлече подаръци за рожден ден номер тридесет и седем и тридесет и осем от леля Петуния и чичо Върнън.

Независимо от това, резултатът е, че децата научават, че не винаги не означава „не“, което подхранва чувството за право. Но правото не прави само тези деца досадни. В проучването на университета в Джорджия изследователите направиха крачка напред и установяват, че в колежа правото е свързано с принудително сексуално поведение.

Така че бъдете в съответствие с озаглавените хора в живота си. Не вафли на граници. Кажете какво ще правите и след това направете това, което казвате. Поставете последствията в движение, ако преминат вашите граници.

Наистина, това е по -лесно да се каже, отколкото да се направи. Оправените хора ще ескалират, когато чуят не. Затова бъдете готови за възмущение, спор или дори срив. Но след това? Дръж бързо. Трудно е, но го считайте за инвестиция в това, че не се възползвате в бъдеще.

Съвет №2: Не позволявайте на тяхното спасяване.

да не влачите мама и татко Чрез калта отново, но същото проучване на Университета в Джорджия установи, че преодоляването – по -добре известно като родителство на хеликоптер – също води до право.

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е за информационна цел само. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Елън Хендриксен, доктор

д -р. Елън Хендриксен е била домакин на подкаста на здравия психолог от 2014 до 2019 г. Тя е клиничен психолог в Центъра за тревожност и свързаните с тях разстройства на университета в Бостън (CARD). Тя спечели докторска степен. в UCLA и завършва обучението си в Медицинското училище в Харвард. Нейният научно базиран подход с нулева преценка е редовно представен в психологията днес, Scientific American, The Huffington Post и много други медии. Нейната дебютна книга „Как да бъдеш себе си“: Тихо своя вътрешен критик и издигане над социалната тревожност беше публикувана през март 2018 г.

Абонирайте се за разумния психолог подкаст Spotify Google Stitcher

Тази седмица, психологът д -р Елън Хендриксен разкрива разкриванията 4 Още начина да се справите с хората толкова настойчиви, че бихте си помислили, че последната спасителна лодка е почти пълна.

От Елън Хендриксен, доктор на науките на PSVY 12 октомври 2018 г. 5-минутен readepisode #217 Играйте пауза Слушайте как да се справим с озаглавени хора в 4 стъпки, в които в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Защо? Родителството на хеликоптер се определя като неподходящи нива на контрол и помощ в развитието. Родителството на хеликоптер може да се случи на всяка възраст, от винаги насочването на пиесата на малко дете („тук, не бихте ли искали четох това да добавите малко червени лего в кулата си?“), До да правите домашна работа на детето, за да може да заспи добре или да съня добре или Обаждайки се на професор в колежа за лоша оценка от името на детето.

отново и отново, децата научават, че могат да разчитат на другите да предвиждат и да се грижат за техните нужди, което води до … познахте го : Чувство за право.

Следователно, ако получавате промъкване, че сте манипулирани да давате повишение, да извините отсъствие или да помогнете на приятеля си да се движи, знаейки, че няма да получите такива Като пица от нея, добре е да се каже „не“. Не е нужно да се спасявате. Всъщност може да ги направите услуга, като изразявате доверие в способността им да го изработят сами.

Съвет №3: Запитайте се дали правата са нарушени.

Озаглавените лица имат интересен начин да се превърнат в жертвата. Например, бившият изпълнителен директор на Wells Fargo настоява за националната телевизия, че банките са истинските жертви на финансовата криза през 2008 г.

Нещо повече, оправданите лица са склонни да се въртят в жертви, когато няма действителни права – например пример , Безопасност, справедливост или равна защита, наред с други – бяха нарушени. Банките нямат право да гребят милиарди долари, особено със съмнителни методи a la ryan gosling в големия къс. Гореспоменатият шофьор в раменната лента няма право на удобство за сметка на другите. И Дъдли сигурно няма право на тридесет и осем подаръка.

Озаглавените лица имат начин да се убедят (и вие!), че обстоятелствата са несправедливи и светът им дължи. Ако се чувствате съмнителни или смятате, че може да се манипулирате, запитайте се кое право е нарушено. Ако всъщност не е право – но вместо това желание, желание, стремеж или удобство – можете да приложите съвети №1 и №2 с увереност.

Съвет №4: Помнете разликата между стойността и право.

„gimme gimme, аз си заслужавам“, работи като пета лирика на хармонията, но за озаглавеното се превръща в лозунг, който обърква двете различни концепции за стойност и право.

Има жизненоважна разлика между „Аз си заслужавам“ и „заслужавам го“, особено когато става въпрос за твърде човешки занимания като успех, щастие, пари, романтика и секс.

Всеки човек има присъща стойност. Така че нека вземем романтика за пример. Всички са достойни за романтична връзка. Но никой няма право на романтична връзка. Тя трябва да бъде взаимно насърчавана и поддържана, а не просто присъдена.

По същия начин, като хората, ние сме достойни за щастие. Но, за да я направим от определена декларация, ние имаме право само на преследването.

Сега вероятно не е добра идея да изнасяте лекции в първия клас, изискващ трета възглавница и по -топли ядки на семантичните разлики между стойност и право, но е полезно отличие да държите в главата си.

Като цяло, озаглавените хора са там, може би дори във вашето семейство или на работното ви място. Но бъдете последователни, не ги спасявайте и имайте предвид правата срещу желанията и стойността срещу правото. И тогава? Отдръпнете се на дивана. С късмет, вашият вечен houseguest може дори да е напълнил закуските.

Изображение на озаглавено Kid © Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишно12 Цялото съдържание тук е за информационни цели само. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Елън Хендриксен, доктор

д -р. Елън Хендриксен е била домакин на подкаста на здравия психолог от 2014 до 2019 г. Тя е клиничен психолог в Центъра за тревожност и свързаните с тях разстройства на университета в Бостън (CARD). Тя спечели докторска степен. в UCLA и завършва обучението си в Медицинското училище в Харвард. Нейният научно базиран подход с нулева преценка е редовно представен в психологията днес, Scientific American, The Huffington Post и много други медии. Нейната дебютна книга „Как да бъдеш себе си“: Тихо своя вътрешен критик и издигане над социалната тревожност, беше публикувана през март 2018 г.

Абонирайте се за разумния психолог подкаст Spotify Google Stitcher

Съберете тази вкусна гювечка предната вечер. Когато сте готови за печене, просто добавете топинг на Streusel и пуснете във фурната за невероятна, лесна за приготвяне закуска или ястие за брънч!

от Amanda Thomas Домашен изпълнителен директор на 6 май 2014 г. 1-минутна прочетена

вие „Ще изглеждам като истинска закуска или брънч професионалист, когато сервирате това невероятно вкусно ястие. Вижте любимата, лесна за приготвяне закуска! ½ чаша осолено масло, нарязано (1 пръчка) 4 чаени лъжички смляна канела

съставки чаени лъжички сол 4 чаени лъжички ванилов екстракт кленов сироп за сервиране

указания

Комбинирайте всички съставки на стрелели в купа, като се смесват добре, докато не направят малки парченца. Покрийте и дръжте в хладилника, за да изстудите.

Намажете страните и дъното на ястие с печене 9 x 13 с масло. Поставете кубчетата за хляб в ястие.

В голяма купа комбинирайте яйца, мляко, захар, сол и ванилия, като разбърквате, за да включите старателно. Изсипете яйчената смес равномерно и бавно върху кубчетата за хляб. Внимателно хвърлете, за да осигурите равномерно покритие на всички кубчета за хляб.

Покрийте и поставете в хладилника за една нощ, за да се охладите.

Когато сте готови за печене, предварително загрейте фурната до 3500. горната част на сместа хляб/яйце Топло с кленов сироп.

Научете повече за видовете тренировки, упражнения, добавки, стратегии за възстановяване и психично обучение, които ви получават най-голяма стойност за парите ви.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Get-Fit Гай 18 май 2015 г. 5-минутен readepisode #234 Play Pause Listen Fitness Съвет, който получава най-много взрив за вашия долар, част 2 в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Ако сте сериозен състезател или спортист с заплата на линия, определено бих се съгласил с №1. Въпреки това, макар че със сигурност е вярно, че отговорът на лодка от имейли или ангажиране с когнитивно взискателна работа може да влоши последващи физически показатели, #2 е най -вече нещо, за което да се притеснявате преди „голяма“ тренировка или състезание – не непременно проблем преди преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди проблем преди Типичен ден във фитнеса.

Но има няколко други трика, които може да искате да имате предвид, когато става въпрос за психическо обучение и мотивация – представя, които излагам в моя епизод, „3 джедайски трикове на ума За да подобрите тренировките си ”:

Утвърждаване на визуализацията Техники за дишане

Разгледайте епизод 225 за детайли на атмосфера на тези три техники.

Състезателна подготовка

Алекс дава богат съвет в секцията за подготовката на състезанието и независимо дали се подготвяте за 5K или Ironman Triathlon, това са съвети, които наистина вършат работа , Включително:

конус: Постепенно отпадане на обема на упражненията си, започвайки 2 седмици преди голямото ви събитие, с около 50% от нормалния обем през последната седмица, като същевременно поддържа интензивност. Със сигурност съм съгласен с тази концепция, но с предупреждението, че често ще намаля само 4-5 дни преди много състезания и ще правя само голям, дълъг конус преди много важно събитие-като световното първенство. Това е така, защото многоседмичните конуси преди събитието всъщност може да има потенциал да влоши вашия фитнес. Загряване: Трудно усилие преди кратко, интензивно състезание или състезание увеличава вашия VO2 макс по време на събитието. Например, Алекс препоръчва умерено твърди, 6-минутни усилия, завършвайки 10 минути преди да започне състезание по колоездене, или 2, 60-секундни усилия, малко по-бързо от темпото на темпото, преди да започне състезание за бягане. Напълно съм на борда с тази препоръка и също така бих подчертал, че за загряване намерих голяма полза както от визуализацията, така и от дишането на хипероксигенация. Обучение за топлина: Алекс препоръчва тренировки за аклиматизация на топлината (като суха сауна) за повишаване на работата, дори при хладни условия. Това със сигурност може да бъде добър начин за увеличаване на топлинния толеранс и обема на плазмата в кръвта и аз влизам в науката за аклимация на топлина в интервюто си с д -р Ронда Патрик. Но в допълнение към тренировките с топлина, аз също подчертах значението на обучението на студа и студената термогенеза за повишаване на сърдечно -съдовата ефективност и устойчивостта на стреса. За дадена седмица обикновено правя поне няколко 10-30 минути сесии за потапяне на студена вода и 30-45 минути суха сауна (последната от които между другото е най-ефективно след тренировка).

докато е там са много повече съвети и трикове за подобряване на производителността, в които бих могъл да се задълбоча, съобщението за извеждане е следното: Включвайки само няколко от тези прости съвети, които разгледахме в последните 2 епизода, можете да изпитате по -голям тласък в изпълнението от вас „Да се справим само с„ тренировка усилено “.

Големи благодарности на света на Алекс Хътчинсън и бегачът за оригиналната статия, която ме вдъхнови да напиша тази поредица от 2 части!

Ако имате още повече Въпроси относно фитнес съветите, които ви получават най -голям удар за вашия долар, оставете мислите си на страницата Facebook.com/getfitguy! Страници

«Първо‹ Предишна12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Пиейки 400 милиона чаши кафе на ден, Америка е наистина кофеинова нация. Гледайте хранителната дива, тежи върху последиците за здравето от зависимостта от кафето в нейния сегмент от шоуто на NBC днес.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 15 март 2013 г. 1-минутна четене

ако вие „Пиещ кафе, този сегмент е задължително гледане.

хранителната дива обсъжда съдържанието на кофеин в 4 популярни печени, включително Starbucks, Dunkin ‘Donuts, McDonald’s и най -добрите в Сиатъл. Тя разкрива някои изненадващи истини за кафето и отговори на въпросите на зрителя относно митовете за кафе.

Посетете nbcnews.com за Breaking News, World News и новини за икономиката

за автора //

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes.

Contents

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.