Report as inappropriate
Color Country Aussies

Color Country Aussies

Breed:

Miniature Australian Shepherd

Owner:

1976churp

Website:

http://www.colorcountryaussies.com

Location:

Cedar City, Utah, United States

Phone:

4355901301

Email:

Email Color Country Aussies
Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies Color Country Aussies

Color Country Aussies - Puppies for Sale

Color Country Aussies currently does not have any puppies for sale on PupLookUp.

Some more information about Color Country Aussies:

По -добре ли е вашата застраховка? Ето какво да знаем

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

BetterHelp е онлайн абонаментна услуга, предлагаща сесии за виртуална терапия. Компанията не приема застраховка и повечето частни медицински застрахователи не покриват разходите. Въпреки това, човек може да отговаря на условията за намалени ставки, ако има нисък доход.

Тази статия описва Betterhelp и разходите. Той също така изследва достъпните опции и предоставя съвети за хора, които може да се нуждаят от незабавна помощ.

Какво е BetterHelp?

Betterhelp е платформа за онлайн терапия, която свързва хората с лицензирани терапевти, които притежават магистърска степен или докторска степен в тяхната област. Компанията твърди, че неговите терапевти също имат минимум 3 години и 1000 часа опит.

Терапевтите са на разположение, за да помогнат на възрастни, двойки и тийнейджъри, които могат да изпитват различни трудности или състояния на психичното здраве, включително, включително и състояния на психичното здраве, включително, включително :

 • Разстройства на съня
 • Предизвикателствата в отношенията

Всеки, който се интересува от използването на BetterHelp, трябва да попълни въпросник с множество възможности за избор, който дава възможност на въпросника с множество възможности за избор, който позволява компания, която да ги съпостави с терапевт. Човек посещава виртуални сесии чрез своя компютър, таблет или смартфон и може да поиска да промени терапевта си по всяко време.

Betterhelp заявява, че терапевтичните му сесии са поверителни, както и всички терапевтични сесии и потребители Може да премахне съобщения от техните акаунти.

Кой може да не се възползва от услугите на BetterHelp?

Компанията казва, че терапевтичните му сесии не са подходящи за хора, които:

 • Имайте мисли за самоубийство, самонараняване или вредни на другите
 • Изисквайте спешна помощ
 • Изисквайте психологическа хоспитализация

репутация

Бюрото за по -добро бизнес дава на компанията 4.15 от 5 рейтинг и оценка. Рецензенти отбелязват, че онлайн платформата е удобна за хора, които не могат да посещават лични посещения.

trustpilot дава на Betterhelp рейтинг от 4,5 звезди от 5.

Положителните отзиви Оценявайте възможността за Поискайте различен терапевт и удобството в сесиите за планиране.

Няколко по -малко благоприятни отзиви Забележете закъснения при получаване на съобщения. Други съобщават, че компанията не ги е свързвала с лицензиран терапевт.

Betterhelp разходите

Betterhelp е абонаментна услуга. Към март 2022 г. цената е била 60–90 долара на седмица, таксувана на всеки 4 седмици.

Финансова помощ

Компанията предлага абонаменти с намалена цена на хора, които са безработни, имат a ниски доходи или по друг начин изпитват финансови затруднения. Човек споделя тази информация и може да опише финансовото си положение, по първоначалния въпросник. Ако компанията предостави финансова помощ, човек трябва да кандидатства отново за нея на всеки 3 месеца.

По -добре ли е застраховка?

Betterhelp не приема застраховка, включително Medicare или Medicaid. Компанията твърди, че сесиите му обикновено струват по-малко или приблизително, колкото на плаванията за посещения в офиса.

Въпреки това, застрахователното покритие за личните услуги за психично здраве варира значително в зависимост от доставчика на застраховател, застрахователния план и местоположението. За да потвърдите покритието, свържете се директно с застрахователната компания, тъй като това може да възстанови някои разходи за други услуги.

тук, научете за обхвата на възможностите за терапия за хора без здравно осигуряване.

Как как За да научите за покритието на психичното здраве

Американската психологическа асоциация препоръчва да се провери таблицата с обезщетения на застрахователния план, за да научите за покритието на услугите за психично здраве. Едно лице може да се свърже директно директно с доставчика на застраховка.

Ако човек има застраховка чрез своя работодател, той може да поиска от отдела за човешки ресурси за обезщетенията.

Някои разходи за джобни все още могат да се прилагат, дори ако планът покрива планът Услуги за психично здраве. Не забравяйте да попитате за приспадането – сумата, която човек плаща преди застрахователната компания да осигури всяко покритие.

Как да намери терапевт, който застрахователният план покрива

Повечето застрахователни доставчици имат Списък на мрежата или участващите здравни специалисти. Алтернативно, човек може да се обади на медицински специалист или да провери уебсайта си, за да установи дали работят с определени застрахователи.

бази данни, като например психологическия локатор на Американската психологическа асоциация и Американската асоциация за брак и терапия на терапията на Американската асоциация May May May May Също така помощ.

Какво е приспадането на BetterHelp?

Betterhelp и терапевтите в платформата не могат да подават искове на застрахователни компании. Това означава, че няма застрахователно покритие и затова няма приспадане.

Опции за алтернативна терапия

Опциите по -долу са безплатни или вероятно по -достъпни:

 • Групи за поддръжка. Те се фокусират върху определено състояние на психичното здраве, като пристрастяване, депресия или тревожност. Лицензиран специалист по психично здраве улеснява сесиите, а хората от групата споделят своя опит. Например Националният съюз за психичните заболявания (NAMI) предлага група за семейна подкрепа, домакин на седмични или месечни сесии. Те също се предлагат на испански.
 • Терапевти за плъзгане на мащаба. Това означава, че таксата зависи от доходите на индивида. Когато търси терапевт, човек може да попита дали предлагат цени на плъзгащи се мащаби.
 • Услуги за психично здраве в колежа. Някои университети и колежи предлагат безплатни или намалени разходи за студенти. Тези услуги често са ограничени до определен брой сесии.
 • Центровете за психично здраве в общността. Те предлагат безплатни и евтини сесии. Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) могат да помогнат на човек да намери център за психично здраве близо до себе си.

Кризата за психичното здраве

кризата с психичното здраве е ситуация в който има значителен шанс човек да навреди на себе си или на другите и не може спокойно да се грижи за себе си.

Според ума, организация за психично здраве, базирана в Обединеното кралство, човек може да изпита дължима криза, дължима на криза до:

 • Пристрастяване или злоупотреба с вещества
 • Училище или работен стрес
 • Стрес на отношенията
 • Финансови или жилищни затруднения
 • Борба с диагнозата за психичното здраве
 • Травма
 • Злоупотреба
 • Загубата на любим човек

NAMI съобщава, че признаците на криза на психичното здраве могат да включват:

 • Трудно завършване на задачи като къпане, ставане от леглото и смяна на дрехи
 • Повишена възбуда
 • Вербални заплахи
 • Унищожаване на собствеността
 • Бързо настроение Промени
 • Психоза и загуба на връзка с реалността
 • Невъзможност за разпознаване на семейството и приятелите
 • Увеличена употреба на вещества
 • Оттегляне от близки и дейности
 • Предизвикателства за управление на стреса

Нами препоръчва на човек да се обади на своя терапевт или психиатър, ако вярва, че изпитва криза на психичното здраве, но не е в непосредствена опасност. Професионалистът по психично здраве може да оцени ситуацията и да определи най -добрия начин на действие.

Но всеки в потенциално животозастрашаваща ситуация трябва да се обади на 911 или техния местен номер за спешни случаи или да отиде в най -близкото спешно отделение. Персоналът ще свърже човека с специалист по психично здраве, който може да оцени риска и нуждата от подкрепа.

Незабавна помощ

Хората могат да научат за предупредителните признаци на самоубийство, за да помогнат на другите да получават получаване неотложна помощ. В Съединените щати самоубийството е втората водеща причина за смърт при хора на възраст 10–15 и 25–34 години.

Превенция на самоубийствата

Ако познавате някой на непосредствен риск от самостоятелно самостоятелно самостоятелно Вреда, самоубийство или нараняване на друг човек:

 • Задайте трудния въпрос: „Обмисляте ли самоубийство?“
 • Слушайте човека без преценка.
 • Обадете се на 911 или местния номер за спешни случаи, или текстовите разговорите с 741741, за да общувате с обучен съветник по криза.
 • Останете с човека, докато не пристигне професионална помощ.
 • Опитайте се да премахнете всички Оръжия, лекарства или други потенциално вредни предмети.

Ако вие или някой, когото познавате, имате мисли за самоубийство, горещата линия за превенция може да помогне. Националната спасителна линия за предотвратяване на самоубийства е на разположение 24 часа на ден в 988. По време на криза хората, които са затруднени, могат да използват предпочитаната от тях релейна услуга или наберете 711, след това 988.

Щракнете тук за повече връзки и местни местни ресурси.

Често задавани въпроси

По -долу намерете отговори на общи въпроси относно услугите на BetterHelp.

Каква застраховка по -добре се заема?

Betterhelp не приема застраховка, включително Medicare или Medicaid. Докато компанията твърди, че услугите му обикновено струват по-малко или приблизително, колкото посещенията в офиса, застрахователното покритие за лична терапия и консултиране варира в голяма степен. Всеки, който има застраховка, трябва да се свърже с доставчика си на застраховка, за да научи за тяхното покритие.

Кой трябва да използва Betterhelp?

Терапевтите на компанията могат да помогнат при тревожност, депресия, нарушения на съня и предизвикателства в отношенията. Услугата не е подходяща за всеки, който изпитва тежки симптоми или мисли за вреди на себе си или на другите. Не е подходящо за всеки, който се нуждае от спешна помощ, като в-лосс измама хоспитализация.

е по-добър HSA-отговарящ?

Застрахователният доставчик може да потвърди кои медицински разходи отговарят на условията за използване с здравни спестявания акаунт (HSA) или гъвкава сметка за разходи (FSA). BetterHelp изброява HSA и FSA акаунти като опции за плащане.

Резюме

Betterhelp е онлайн платформа, която предлага терапевтични сесии за възрастни, двойки и тийнейджъри. Това е абонаментна услуга и има намалени цени за хора с ниски доходи или други финансови затруднения.

Компанията не приема здравно осигуряване. В него се казва, че услугите му струват по-малко или приблизително, колкото личните посещения. Въпреки това, застрахователното покритие за служебните услуги за психично здраве варира варира. Насоки и черпи само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата

Warning: When buying an animal, safely meet the seller in person. Never purchase an animal sight unseen.